Det var det (om påsk)

Sinne meni se påsk. Pääsiäinen kuulostaa ruotsiksi paljon hauskemmalta. Niin tylyltä ja kesken jääneeltä. Påsk påsk påsk påsk påsk.

Minun pääsiäinen ei ollu lainkaan tyly eikä kesken jäänyt, vaan ihastuttava, rauhallinen ja hyvä. Syödyt karkkimäärät mitataan kiloissa (ei sadoissa grammoissa), jäällä käveltiin (vaikka hirvitti), munavitsejä kerrottiin liikaa (ja liian huonoja, ja liian monelle), arska paistoi päivät pitkät, telkkarista tuli leffaa leffan perään, kaikki oli noin niinkuin suurinpiirtein täydellistä. Paitsi.

Paitsi että eräs kissanpaskiainen päätti yllättää ja kusaista mun käsilaukkuun. Siinä kastui kukkaro ja meikkipussi ja avaimet ja kaikki. Ei käynyt aprillipilasta, vaikka kaikkia muita nauratti paitsi minua. Sain kuitenkin jonkinlaisen koston. Ei siitä sen enempää, mutta tarkennukseksi: minä en kussut kenenkään kassiin, eli en vajonnut yhtä alas kuin se pieni hirviö.

Ens vuoden pääsiäiseksi tilaan yhtä paljon kaikkea kivaa, mutta sen kissa-biatchin toivottelen sinne missä pippurit kasvaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *