Eka kerta plastiikkakirurgilla

Lopputyön toiseksi viimeinen päivä. Linda onnistuu leikkaamaan saksilla sormeen. Sinällään todella kakka juttu, mutta löytyi siitä huumoriakin, vaikkei tikeiltä voitu välttyä.

Haavasta tuli syvä ja sormesta vuoti järkky määrä verta. Itkettikin. Mut passitettiin vastapäiseen rakennukseen, päivystävään Mehiläiseen. Hoipuin sinne vetelin jaloin, koska olo oli melko iljettävä niin paljon punaisen näkemisestä. Vastaanoton täti sanoi että sä taidat kyllä pyörtyä, ja istutti mut pyörätuoliin. Sitten se ilmoitti, ettei lääkäreitä ollut enää paikalla, vaan piti soittaa sisäinen puhelu jollekin hoitajalle.

”Sä oot kuulemma näppärä poika ompelemaan”, alkoi epäilyttävän kuuloinen puhelinkeskustelu, joka päättyi siihen, ettei näppärä neulanheiluttaja aikonut ottaa mua vastaan. 

Paikalle saatiin kuitenkin keski-ikäinen hoitsutäti, jonka oli tarkoitus valmistella minun keskisormi tikkauksen, jonka suorittaisi plastiikkakirurgi. Hoitajan kanssa vietettiin mukava puolituntinen, jonka aikana jutusteltiin muun muassa erilaisista tavoista näyttää keskisormea hienovaraisemmin. Opin paljon.

Kun kirurgisetä saapui paikalle, kysäisin, olisiko mahdollista tuikata samalla vähän botoxia huuleen. Ei ollut, ja turbot pusuhuulet jäi saavuttamatta. Botoxin tuikkaamisen sijaan sormeen tuikattiin puudutuspiikki, ja se olikin ainut, mikä toimenpiteessä sattui. En mä tiennyt että sellainen puudutus on mahdollinen, missä ei oikeasti tunne mitään.

Tämä lysti kustansi 190 euroa. Auts. Tämä tieto sattui enemmän kuin puudutuspiikki, mutta elättelen toivoa siitä, että koulun vakuutus jeesaa, olinhan mä tekemässä koulutyötä, kun järkyttävä onnettomus sattui ja rauhani järkkyi.

Nyt minä oon neljää tikkiä rikkaampi, mutta toivottavasti en 190 eukkia köyhempi. Toivo elää.

Ja miksikö tästä oli pakko kirjoittaa? ’Cause ne oli mun elämän ekat tikit, enkä mä oo ennen kyllä käynyt plastiikkakirurgillakaan. Enkä muuten mene uudestaan. Jos neljä tikkiä tekee satayheksänkymppiä, jää yhdelle hinnaksi noin 50 euroa. Ajattele, jos sulle vaikka tehdään uudet tissit: niihin tarttee melko monta tikkiä, varmaan sata. Ja sata kertaa viisikymmentä on viiskymmentä sataa eli aika paljon. Think about it.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *