Ihanata ja kamalata/Uimahallissa

Perjantaista asti oon kipitellyt keppien kanssa menemään. Ihan hanurista. Mutta ei paikat parane, jos ei niitten anna levätä. Tässä tapauksessa paikat on vasemman jalan varpaat, joissa on ilmeisesti jonkin sortin hermohäikkä, en tiiä eikä tiiä lääkärikään.

Liikkuminen on siis ollut aika kakkamaista viimeiset päivät. Muttamutta, tänäänpä menin uimaan. Ihanaa liikkua koko kropalla, eikä jalkaan satu kuin ihan välillä vaan. Aika autuasta. Uin itteni aika väsyksiin ja sitten fiilistelin saunassa. Ei paha.

Mutta kyllä oli vähän iljettävääkin.. Kaikilla on oikeus käydä uimahallissa, mutta olisi ihan kohtuullista peseytyä ennen yleiseen altaaseen tuloa…Mun kanssa samalla radalla polski nuorehko mies, joka mun oman veikkaukseni mukaan ei ollut nähnyt saippuaa ainakaan kuukauteen. Sanon, että kyllä ällötti. Mieli teki poistua hyvin nopeasti, mutta jos minä maksan kolme euroa käynniltä niin kyllä minä myös uin ainakin vartin per euro.. ei köyhällä oo varaa osoittaa mieltä. Pidätin siis vaan hengitystä aina, kun haiskahtelija ui ohi. 

Ja ehdotus: Uimalakit pakollisiksi uimahalleissa kaikille, joilla hiukset on. Ei tunnu mukavalta, kun sormien välit on täynnä toisten päistä irronneita karvoja. Se on yäk.

Ja ihan niinkuin itte käyttäisin uimalakkia. Haha. Mutta kyllä minäki, jos muutki! Ihan oikeesti!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *