karvakakku
Leivoin eilen. Kannattiko, se on toinen juttu.
Tässä resepti kaikkien aikojen surullisimpaan karvakakkuun:
Etsi äitin vanhasta keittokirjasta mokkapalojen resepti. Toimi ohjeitten mukaan. Pistä lätty uuniin paistumaan ja valmista kuorrutus (kaikki tämä kovalla vaivalla). Tunne ylpeyttä siitä, että kerrankin leivot. Iloitse siitä, että tänään on vieraille jotain hyvää tarjottavaa.
Ota kakkara uunista ja sitten vaan – pudota se lattialle. Sille keittiön lattialle, jota ei oo imuroitu viikkoon, joka on täynnä edellisviikkoisia leivänmurusia ja irtohiuksia. Ala itkemään, ja odota että pojat tulee siivoamaan sotkun.
Katso, kun kokiksi juuri valmistunut poikakaverin veli kaapii kakun lattialta ja sulloo sen nyrkkejä apuna käyttäen lasivuokaan. Kuorruta ja tarjoile.
Katso, miten kakkua syövä naapuri vetää hampaittensa välistä 15 sentin pituisen hiuksen.
Voi pahoin. Kuuntele kuittailua karvakakustasi. Äläkä leivo enää koskaan.