Mistä on hauskat päivät tehty?

No ei ainakaan verikokeista eikä sydänfilmin kuvauttamisesta maailman tympeimmän hoitajan  suorittamana. Siksi mä luulinkin puoli yhdeksältä aamulla, että tämä päivä tulee olemaan täys fiasko. Mutta kuinkas sitten kävikään? No, hyvin. Nämä asiat kun teet, saat tämän kevätkesän parhaimman päivän tähän asti:

Hoida pakolliset jutut pois alta niin nopeasti, että illalla miettiessä ne on jo unohtuneet. Pyydä myös paras kaveri avuksi ja tarvittaessa kuskiksi, niin velvollisuudet tuntuu vähemmän velvollisilta. Ei noin voi sanoa. Anteeksi.

Seuraavaksi hae mukaan toinen parhaista ystävistäsi maan päällä, ja aja kylän parhaalle kirppikselle. Tajua ajoissa olla sovittamatta liian pieneltä näyttäviä vaatteita, koska ne todennäköisesti ovat liian pieniä, ja makkarankuorilookista tulee vaan paha mieli. Keskity sen sijaan johonkin sellaiseen materiaan, jota rakastat. Mulle se on kirjat. Etsi väsymättömästi huippulöytöjä ja sitten löydä ne. Maksa sitten naurettava summa hirveästä läjästä tavaraa, josta olisit tavallisessa kaupassa maksanut ittesi kipeäksi.

Nosta euforian tunnetta jatkamalla matkaa SPR:n Konttiin, jonka voit myös kaluta tyhjäksi lempimateriaalistasi. Mä menetin pari hassua euroa, ja oon nyt kuuden hyvän kirjan onnellinen omistaja.

Jatka kotiin. Ja ota ne hyvät tyypit mukaan. Pussaile vähän poikakaveria, jos sellainen on. Jos ei, hyppää tämän kohdan yli, ja jatka suoraan vielä parempaan hommaan: maailman täydellisimmän salaatin tekoon. Ahmi se pois.

Sitten suunnittele niitten ystävien kanssa ensi viikon road trippiä telttoineen ja makkaroineen. Riitele vain ihan pikkuisen määränpäästä. Tule yhdessä hyvään lopputulokseen ja innostu jo valmiiksi ihan hulluna.

Aja kaverit kotiinsa ja lähde poikakaverin kanssa tai iloisena itsekseen etsimään metsästä jotain kivaa pihalle/parvekkeelle/johonkin. Löydä se jokin kiva. Vie se pihalle/parvekkeelle/johonkin.

Hae kaupasta kukkasia (halvalla) ja istuttele niitä lämpimällä pihalla/parvekkeella/jossain. Kaivele multaa sormilla ilman hanskoja, ja fiilistele. Laita se piha/……. oikein nätiksi ja ajattele että eikä miten hyvä mä oon.

Palaa keittiöön ja tee lisää sitä hyvää salaattia ja vedä se naamaan samalla kun bloggaat ja leuhotat muille, miten hyvä päivä sulla on ollut.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *