Mun julkkikset

Oon siellä kukkakaupassa nyt harjoittelujaksolla, ja eilen näin siellä julkkiksen,  vau. Se oli tämä BB-Ragnar vuodelta herne. Se oli ihan jotenkin hassu, ei tajunnut mitään, mutta tyylikäs kaveri muuten.

Aloin muistella keitä oikeita ja melkein oikeita julkkiksia oon elämässäni nähnyt. Ekana tuli mieleen Anita Hirvonen ruotsinlaivalla muutama vuosi sitten. Pieni nainen, jolla on iso pää. Tai sitten se tukka oli vaan iso.

Samoin laivalla olen päässyt todistamaan Mikko Alataloa ihan livenä. Oli siniset lasit, erittäinkin siniset.

Viime talvena törmättiin Turun Bar Kukassa Jukka Rasilaan (Touko Pouko). Se oli nuorten mimmien ympäröimänä, mutta suuteli pyynnöstä mun poikaystävää. Mainittakoon, että kummankin humalatila oli melko vahva.

Idols-Pete käveli joskus vastaan jokirannassa. Oli jotkut festarit, mutta se näytti olevan liikkeellä ihan yksin. Kävi melkein sääliksi. Mutta sillä oli koleet buutsit.

Krista Kosonenkin on tullut jokirannassa vastaan, ja se on aika pitkä. Myös kaunis; näyttää ihan samalta kuin kuvissa.

Michael Monroekin on kävellyt coolina ohi monet kerrat, näin kun Turussa ollaan. Se on aina niin makee, että tekis mieli pyytää siltä joku suosionosoitus, vaikka nimmari tissiin.

Sitten on nämä konsertit, joissa olen ollut. Niitä on peräti kaksi. Jari Sillanpään ja The Darknessin.

Jason Stathamia oon katellut niin paljon leffoissa ja netissä, että sekin melkein lasketaan nähtyjen listaan.

Ja niin! Olin unohtaa Simo Taikurin! Olin sen poikien kanssa samassa päiväkodissakin! Huomaatteko, melkein julkkis minäkin!

Meidän äidinpuoleisen suvun tutkimuksessa selvisi, että edesmennyt Mika Myllylä, tuo kansallisaarre, olisi ollut mulle sukua..Kaukaista, mutta kuitenkin. Kavereitten mielestä tämä ei oo mikään erityisen ylpeyden aihe.

Mikko Mäkeläinen on mun velipuolen pikkuserkku, joten melkein sukua hänkin.

Ompa näitä nyt. Oon kauheen siisti tyyppi, kuten huomaatte.

Pidä hauska päivä, vaikka et ite oo ihan niin cool ku minä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *