Niinku uskoisit rakkauteen ihan oikeasti

Otsikko on poimittu Sulon tämän aamuisesta höpöhöpöhöpötyksestä. Meillä on mukava vapaapäivän aamu. Vältettiin täpärästi krapula, ja nyt nautitaan simppelistä sunnuntaielämästä olkkarissa. Sulo rämpyttää Resident Evilia ja mää konetta. Kirjoitan koko ajan vääriä kirjaimia, koska oon poikki, mutta se ei haittaa, mikään ei haittaa.

Mää oon ihastunut Suloon uuestaan. Kiva tunne. Ihastun kyllä siihen tasaisin väliajoin, ei hullumpaa. Sillä on päällä ruudulliset yöpöksyt ja harmaa teepaita ja se on niin tavallisen ja turvallisen sulonen, että tekis mieli vähän pusuttaa. Eilen oltiin naamiaisissa, ja illan paras asia oli se, kun tuntematon tyttö, jonka nimi oli Minna, sanoi, että Sulo vaikuttaa hirmuisen rakastuneelta. Vieläpä minuun. Minuun, joka olin pukeutunut todella epäviehkoksi kidutuksen uhriksi; Sulo oli Jigsaw.

On kivaa olla Sulon kans tiimi. Meillä on hyvä elämä. Mutta älkää ällötkö liikaa tätä väsynyttä lässytystä; kyllä me taas päivemmällä saadaan joku (ainakin pieni) riita aikaiseksi. Siihen asti fiilistelen tätä oloa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *