Päivän onnenhetket top 5

Ensimmäinen ja kaikkein ihanin asia on se, että käytyäni tänään jutskailemassa parin opettajan kanssa koululla selvisi, että tämä tyttö valmistuu jo ennen joulua (aikaisemman tiedon perusteella valmistujaispullat piti syyä vasta ens toukokuussa). On ollu monenlaista mutkaa ja kiemuraa matkassa, mutta nyt on asiat järjestyneet aivan loistavasti. Äitikin tirautti pienen ilon itkun kun kuuli mun uutisen:)

Toinen juttu on se, että sain maailman ihanimman korun, äitiltä tietty. Äiti tuo maahan saksalaisia Scarlett Bijoux -koruja, ja aina silloin tällöin mä saan valita jotakin ihanaa ittelleni. Tässä tämä kaunokainen, jolla on nyt pysyvä paikka mun kaulassa: 

560544_10151184597899349_1642679847_n.jpg

Kolmas riemastuttava asia oli huomata, että on keskiviikko: huomenna tulee opiskelijan palkka. Yhtä juhlaa!

Neljäs se, että kun keittiönpöytä oli täynnä koulupaperiläjiä, ja kaadoin kuorrutukseksi lasillisen pepsiä, niin vain ei-tärkeät paperit kastui. Jotenkin se juoma oli niin hyväntahtoista, että kiersi opinnäytetyöpaperit ja portfolioon tarkoitetut liuskat. Tulvan alle jäivätkin sitten loput, myös kalenteri ui, mutta pelastin sen äkkiä.

Viimeisessä, muttei millään lailla vähäisimmässä äksidentissä oli myös onnea matkassa. Yritin kurottaa kouluvihkoa Sulon olan yli, kaaduin kitaran hihnaan, mistä syystä kitara osui Suloa voimalla kaulaan ja minä fiksu kaaduin selkä edellä lattialle. En oikeen itekkään tiedä, miten se oli mahollista.. Vedin siis leveäksi lattialle, matalan hyllykön ja sohvapöydän väliin, enkä osunut kumpaankaan! Enkä lyönyt päätäkään, ainoastaan pepun ja jalan. Myöskään hyllykön päällä majaileva nukkekoti ei vahingoittunut. Great success!

All in all: ONNENPÄIVÄ!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *