sweet 14

Sääli, ettei kaikilla voi olla 14-vuotiasta pikkuveljeä. Mulla on, ja voi jessus että sen ansiosta mun pari kolme viime päivää on olleet mahtavia. Vai mitä sanotte maastopyöräilystä, airsoft-ammunnasta vintillä tai liiallisen hattaran syönnistä aiheutuneesta ällöolosta Lintsin uusissa laitteissa?

Keräiltiin myös rehuja veljen kesälomatehtävää varten. Joku vanha harakka antoi seiskaluokkalaisten loman iloksi koottavaksi kasvion, jossa mainituista kukkasista minäkään en puutarhurina ole kuullut. Yritin opettaa veljelle kasveja myös listan ulkopuolelta, ja arvatkaa, miksi sanaksi 14-vuotiaan suussa taipuu esimerkiksi ’emäkki’.

Linnanmäellä en ollut käynyt kuin viimeksi yläasteella, joten puolet laitteista oli uusia ja ihmeellisiä. Pää alaspäin mentiin vähintään satasta, ja kuten jo mainittu, kyllä siinä vatkattiin hattarat, hotdogit ja pehmikset mahassa sekaisin.

Lintsillä näin myös jotain aika ihanaa. Yhden kujan varrella törrötti vanhanaikainen puhelinkoppi, jonka kylkeen oli maalattu vaaleanpunaisella sydämiä ja sana ’pusukoppi’. Noin nelikymppisen pariskunnan pikkutyttö kysyi isältään, mikä se oli, ja isä sanoi että ”Myöpä näytetään äiteen kanssa”. Tyttö jäi ulkopuolelle tirskumaan, kun isä vetäisi äidin mukanaan pussaamaan.

Mun huippu veli oli pienenä aivan syötävän ihana, ja sitä se kyllä on vieläkin. Vaikka herralla on jo pituutta kaksi senttiä vajaa isosiskon pituus, painoakin saman verran ja kengän koko melkein tuplat, se on vielä se sama 10 vuotta nuorempi vauvaveli, jota voi pusutella ja halitella. Kunhan sen kaverit ei näe.

Ja minun käsilaukkuahan se ei MISSÄÄN NIMESSÄ suostunut pitelemään sen aikaa kun käväisin vessassa Lintsin tungoksessa. Olishan se ollut vähän gay.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *