Huhuu kaverit!

WP_20160214_007.jpg

Mahtavaa Ystävänpäivää teille!

Hirmuisen pitkä aika siitä kun viimeksi olen tänne kirjoittanut. On tapahtunut sitä sun tätä ja blogi jäi vähän jalkoihin. 

Lapset kasvavat hurjaa vauhtia, legginsien lahkeet jäävät lyhyiksi ja käsiä nostamalla paidan alta kurkistelevat pikkuiset navat, vaikka justiinhan sitä ostettiin isompia vaatteita.

Santikka täytti tällä viikolla jo neljä vuotta, Elliksen 6v-synttäreitä juhlitaan sitten toukokuussa.

Meno on aika villiä, sisarukset nahistelevat noin 80% päivästä, molemmilla on joku ”uhma” ja uusien tuulien takia kilpailu minunkin huomiosta käy kiivaana. Minä, työtön kotiäiti kun menin ja perustin yhden naisen pienen yrityksen ja toivon, etten vie tätä perhettä hommillani ihan konkurssiin:D. Nettisivuillani www.olipahantaas.fi ja muutamissa putiikeissa on myynnissä kuvittamiani kortteja ja tilaustöitä aiheesta kuin aiheesta otan vastaan mielelläni. Viime vuoden puolella pääsin tekemään kuvituksia Viini- ja Ruokamessuille Servaalin osastolle ja toiveissa on samantyyppisiä proggiksia tällekin vuodelle. Meikkikeikkaakin saisi tulla, siveltimet ihan huutavat päästä sutimaan säihkettä silmäluomiin:)

Ajattelin elvytellä blogia, tosin jutut ei pyöri pelkästään lasten ympärillä. Ehkä vähn askarteluhommia, työjuttuja tai mitä nyt ikinä keksinkään. Miltä kuulostaa? 

Ah! Sen verran vielä, että yllä oleva ystävänpäivän piirros on palkintona mun Fb-arvonnassa. Jos tykkäilet, käy nyt ihmeessä tykkäilemässä sielläkin. Tämä päivä aikaa osallistua, huomenna arvon voittajan.

Ihanaa alkavaa viikkoa teille, jos teitä siellä enään edes on:D <3

suhteet oma-elama mieli diy

It’s complicated.

pyllyt0001.jpg

”Munat tulee kanan pyllystä ja liha tulee possun pyllystä.”

Santtu, kolme ja puol

 

Miten teidän pikkuiset suhtautuu lihan syöntiin? Onko kukaan sanonut vastaavaa? 

Itse en ole lapsena lihan alkuperää ihmetellyt. Johtunee Italiassa isovahempien luona vietetystä ajasta. Siellä pihan suloiset kanat kynittiin takapihalla ja pantiin pataan, pieni vaaleanpunainen possu vartaaseen paistumaan ja etanat elävältä tomaattikastikkeeseen porisemaan. 

Onko brutaalia kertoa kolmevuotiaalle mistä liha oikeasti tulee, vai pitäisikö hänen antaa elää ”possun pyllystä”uskomuksessa vielä vähän aikaa?

Pyllykästä keskiviikkoa kaikille!

koti ruoka-ja-juoma lasten-tyyli vanhemmuus