Ladataan...
Omalla polulla

Heipparallaa!

Yritetäänpä nyt uudelleen päästä joulufiiliksiin! Tänään täältä löytyy idea, miten voi jakaa lemppari(joulu)reseptit söpösti paketin mukana. Kakkupaperit on muutenkin tosi koristeellisia ja ne varmaan sopisivat hyvin tauluksikin kehyksien sisälle.

Oon viime päivät viettänyt navetassa ja ai että miten lehmät on ihania! Niiden seurassa suurin henkinen väsymys on kadonnut ja mielessä on vain kiitollisuus monestakin asiasta. Ainakin sen voin taata, että Suomessa juotava maito on erittäin puhdasta ja turvallista!

 

Mahtavaa jouluviikon maanantaita!

-Janita

Ladataan...
Omalla polulla

Hei taas!

Ihminen voi juosta aika kauan. Se pystyy juoksemaan myös väsyneenä ja stressaantuneena johonkin pisteeseen asti. Sitten yhtäkkiä sen polvet notkahtaa eikä se jaksa enää juosta. Eikä kävellä, eikä aina edes hymyillä.

Joskus se kamelin selkä vaan katkeaa ja se pitäisi jotenkin hyväksyä. 

Mun elämä on tällä hetkellä käytännössä unelmaa koko ajan. Kaikki on kivaa, mutta sitä kaikkea on todella paljon, aamusta iltaan joka päivä. Alkaa tuntemaan miten väsyttää koko ajan enemmän ja siitä kivasta tulee hankalampaa, ja lopulta ei enää niin kivaa. Ja sitten yhtenä päivänä ei meinaa päästä sängystä ylös kun on niin lamaantunut väsymyksestä, stressistä, odotuksista, paineista, huolista, kaikesta.

Silloin tarvitsee lepoa. Ja sitä mä nyt tarvitsen! Siksipä kaikista ihanista alkuperäisistä ideoista poiketen, täällä ei oo tällä viikolla tapahtunut paljon mitään. Mutta ensi viikolla kun on kokonainen jouluviikko jotain ihanaa vielä ilmestyy!

 

Kiitos, anteeksi ja jaksamisia sinulle kuka ikinä tätä luet. Muista levätä! <3

-Janita

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Omalla polulla

 

Tässäpä eräänlainen kuvailmaisu siitä miten voi syntyä erittäin vauhdikas pikkujoulukampaus! 

Näin Facesta joku päivä videon, missä valtavan pitkän tukan omistava nainen laittoi 1,5l pullon hiustensa joukkoon, mutta mä tyydyin vain kuivashampoopulloon. 

Insinöörimäisellä avulla tukka nousi korkeuksiin ja pysyi kyllä täydellisesti koko illan paikoillaan. Kunpa olisin ehtinyt käydä kaupassa tällä tukalla ja nähnyt ihmisten ilmeitä!

 

Good hair day terkuin Janita

Pages