1/12/2015

 

IMG_5057_Fotor.jpg

Heippa hei!

Vuoden viimeinen kuukausi on saapunut ja sehän tarkoittaa tietysti joka puolella pyörivien joulukalentereiden avaamista! Itse olen totaalinen jouluhulluttelija, voisin helposti viettää joulua kaksi kertaa vuodessa. En erityisen paljon edes himoa niitä jouluruokia, vaikka hyviä ovatkin, mutta tykkään todella paljon niitä kokkailla. Se suurin syy, miksi nautin tästä ajasta on se pieni kutkuttava jännitys joka lisääntyy joka päivä joulua kohti mennessä. Se miten ihmiset ajattelevat enemmän toisiaan tänä aikana, osa lähettää tai jopa askartelee kortteja ja osa muistaa viestillä tai somessa, ostetaan ja tehdään itse pieniä ja suuria lahjoja ja annetaan hyvää mieltä. Ja tärkein: annetaan läheisille enemmän yhteistä aikaa ja mahdollisuus levätä, rentoutua ja latautua uutta vuotta kohti. Siksi tämä tuleva kuukausi, kuuluu ehdottomasti niihin vuoden kohokohtiin. Se on aina lopulta itsestä kiinni: sitä saa, mitä antaa!

Tänään kun joulukuu sitten alkoi, minulla ei ollutkaan vielä joulukalenteria! Vähän harmittelin, mutta päätin, että voin tehdä itse itselleni jonkun pienen jutun, josta nautin juuri tänään. Jouduin eilen yllättäen viisaudenhampaan poistoon, (joka ei kuulunut lempijuttuihini), joten ensimmäisen luukun herkun piti olla kylmää, raikasta, pehmeää ja hampaita palveleva. Siksi siis tällainen vesimeloni-mandariini-herkku, jonka pähkinät säästyvät siihen päivään, kun voin syödä taas niitäkin. 🙂 

Täällä yritän nyt joka päivä jakaa oman joulukalenterini hassun hauskoja luukkuja ja liukua kohti aattoa ilman stressiä, paniikkia tai kiirettä. Kaikki on ihan hyvin, kunhan muistat välillä pysähtyä, hengähtää ja nostaa suupielet ylöspäin!

Hyvää yötä!

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *