11/12/16

Olipa kerran ihanimmat pikkujoulut ikinä! 

DSC08185 (1).jpg

Taiteiltiin meidän juustoista ja viinirypäleistä vielä yksi hauska joulukoriste! Tätä pitää kokeilla toistekin!

DSC08187 (1).jpg

Laatikoita, kinkkua, leipää, salaattia, juustoja, kaikkea!

DSC08197.jpg

Ja makeaa!

DSC08194.jpg

Ja vieläkin lisää makeaa… <3 Tuota vaaleanpunaista ihanuutta en ehtinyt edes maistaa, ennen kuin se oli jo hävinnyt parempiin suihin!

DSC08208.jpg

Lahjat vaihtoivat omistajaansa ja mun paketista löytyi ihana kissamuki, kiitos!

DSC08210 (1).jpg

IMG_2264.jpg

Me! <3

 

Miten järjestetään suuret pikkujoulut pienellä rahalla? Niin ettei se kaadu yhden henkilön niskaan? Tässä pieni tarina siitä!

Olen ylpeä ja kiitollinen vuosikurssimme emäntä ja saan kunnian olla järjestämässä monenlaisia iltoja ja juhlia aina aika ajoin. Koska jouluihmisen on pakko saada isot juhlat, päätettiin järjestää ne yhdessä kaikille paikalle pääseville 🙂

Meillä porukka jaettiin kahteen ryhmään: niihin, jotka haluavat leipoa ja tehdä vähän enemmän, ja niihin, jotka ostavat kaupasta tarvittavia asioita. Näin kenellekään ei tullut huonoa mieltä siitä, että on pakko leipoa kuivakakkua vaikka ei edes tykkää joulusta. Ne, jotka leipoivat saivat itse valita mitä bravuuriaan haluavat tehdä, itse tein sitä bataattilaatikkoa, joka täälläkin esittäytyi juuri. Teimme listan niin, ettei paikalle tullut kahdeksaa kinkkua, mutta ei yhtään perunalaatikkoa. Kaikki leipurit yllättivät niin positiivisesti, ruoka oli todella onnistunutta vaikka ne piti valmistaa etukäteen, lämmittää yhdessä pienessä uunissa, saada jotenkin pysymään lämpimänä ja tarjoilla kuudellekymmenelle ihmiselle. Se oli niin taivas saada syödä eka kunnon jouluateria!

Makea pöytä oli vuorattu mitä ihanimmilla kakuilla, tortuilla, pipareilla ja suklailla! Lopulta jälkkäreitä oli niin runsaasti, että osan sai vielä viedä kotiinkin herkuteltavaksi tai jättää kerhotilaan seuraavien käyttäjien iloksi! Ne, jotka kävivät kaupassa tekivät myös listaa kuka tuo mitäkin ja lopulta vain haarukoita ja muovimukeja oli ylimitoitettu määrä, muita juuri sopivasti. Onneksi nämä eivät todellakaan olleet viimeiset kekkerit, joten niille tulee käyttöä pian! Glögiä oli termarissa tarjolla koko illan, suklaakulhoa kierrätettiin ympäri huonetta ja ainoastaan paljon kylmää vaativat jutut nostettiin jääkaappiin. Ihanaa miten kinkkuakin sai käydä napsimassa läpi illan!

Ohjelma oli hyvin pelkistetty, mutta meille sopiva. Joulupukki tuli vierailemaan ja ihanat pienet lahjat vaihtoivat omistajiaan! Joululaulut raikasivat monta tuntia ja yksi hyvin tiukka ja tasainen joulutietokilpailu käytiin. Onneksi palkintoja lopulta oli kaksi, kun eroa ei sitten saatu millään! 

Vaikka kaikki onnistui yli odotusten, se mikä tekee juhlista lopulta täydelliset ja kruunaa kaiken, on todellakin se seura. Kun joka päivä on kiva palata kouluun ja viikon lomalla jo kaipaa kavereita, taitaa olla löytänyt oikeaan osoitteeseen… Jos joku eläinlääkikseen pyrkivä lukee tätä, ainoa mitä haluan sanoa: se on todellakin sen kaiken vaivan arvoista! Me odotetaan sua täällä!

 

Nämä olivat toiset pikkujoulut tänä vuonna. Ensimmäiset vietettiin pienellä työporukalla aika paljon vaivattomammin: ensin mentiin tunniksi hyppimään trampoliinipuisto Rushiin ja sitten syömään keskustaan. Toimii myös todella hyvin, jos haluaa jotakin aktiviteettia!

 

Vieläkin hauskoista juhlista sopivasti päästään pyörällä,

Janita

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *