13/12/16

Valoisaa Lucian (valottaren) päivää!

 

Olen joskus lukenut, että asioita joita haluaa saavuttaa tulisi kirjoittaa ylös muistiin. Sanottiin, että ihmiset saavuttavat tavoitteensa useammin kun ovat kirjoittaneet ne paperille ja että niistä tulee konkreettisempia saavuttaa. En yhtään muistanut, että viime vuonna olin kirjoittanut tänne blogin luonnoksiin ”bucket listan” vuodelle 2016. En koskaan julkaissut sitä, koska ehkä se oli vähän noloa myöntää ääneen mistä haaveilee ja mitä haluaisi saavuttaa.

Nyt löysin tuon tekstin tuolta luonnoksista ja purskahdin kyyneliin! Olen saavuttanut tänä vuonna jokaisen kohdan omalta toivomuslistaltani, aivan jokaisen! Tuntuu niin uskomattomalta… Vaikka olen yrittänyt jankuttaa itselleni ja ympärillä olevilleni, kuinka kiitollinen olen ollut tästä syksystä, tuntuu ettei sitä ole ihan kuitenkaan tajunnut. Mutta kun sen luki itsensä kirjoittamana ajalta jolloin moni asia ei ollut näin hyvin, se tuntui vielä paremmalta… Siltä, että sillä kaikella epäonnistumisella oli sittenkin jotain suurempaa merkitystä.

Miltä se lista sitten näytti? Ei se ole mikään salaisuus, ei ole koskaan ollutkaan, mutta nyt se on totta!

Näyttökuva 2016-12-13 kello 1.48.50.png

1. Pääsin viettämään unohtumattoman formulaviikonlopun Itävallassa, jossa sain kuulla päässeeni kouluun!

IMG_8234.jpg

2. Olen käynyt nimenomaisessa Korkeasaaressa tänä vuonna kaksi kertaa! 

3. Kiireistä huolimatta olen onnistunut näkemään vanhoja kavereita, viimeksi eilen! (Toki tätä kohtaa ei voi varmaan koskaan saavuttaa tarpeeksi ja usein ja liikaa ja…)

4. Pääsykoe meni hyvin, vihdoinkin!

IMG_8539.jpg

5. Rakkautta on tällä hetkellä niin paljon kaikkialla <3

6. Ja se rakkain saavutettu aarre makaa nytkin sylissä ja tuhisee onnellisena.

IMG_9248.jpg

 

Miksi selitän tätä kaikkea? Sen takia, koska haluan sinunkin saavuttavan omia unelmiasi ja tavoitteitasi! Niiden ei tarvitse olla koko elämää muuttavia, kuten monet asiat minulla tänä vuonna on ollut. Ne voivat olla pieniä juttuja, joilla on suuri merkitys. Vaikka sellainen, ettei osta yhtään muovipussia kaupasta koko vuotena tai että käy ainakin yhdessä uudessa ravintolassa syömässä kivojen ihmisten kanssa. Entä jos lähtisit kotoa joka aamu sovussa itsesi ja puolisosi kanssa tai päättäisit juosta 10km kesällä. Se ajatus mikä on ollut kauan unelmana pitää ehkä joskus laittaa toteutukseen, olisiko se jo ensi vuonna?

Sen lisäksi, että haluaa toivoa asioita, on myös muistettava kiittää niistä mitä jo on saavuttanut! Vaikka haluaa saada sitä ja tätä, niin kuitenkin on jo saanut ja saavuttanutkin kaikkea. Ja usein ne vaikeimmat toiveet toteutetaan kovalla työllä, jolloin voi vähän ojentaa toista kättä selän taakse ja taputtaa. Olkoot tämä joulu omistettu kiitollisuudelle!

Aion haastaa sinut kirjoittamaan alas omat toiveesi ja toivon kovasti niiden toteutuvan. Koska mikään ei ehkä ole koskaan ollut niin siistiä kuin saavuttaa niitä!

IMG_5213.jpg

(Äkkiä yksi jouluinen kuva perään, ettei joulutunnelma mene pois!)

 

-Janita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *