14/12/16

DSC08062.jpg

DSC08064.jpg

DSC08273.jpg

DSC08277.jpg

DSC08278.jpg

Muista lähettää joulukortit viimeistään tänään!

Mulle se on perinne postittaa kortit viimeisenä mahdollisena päivänä 😀 Tänä vuonna perinne meni melkein rikki, koska luulin että se päivä oli jo eilen.. Olin kirjoittanut kortit jo maanantaina ja eilen tuntui hassulta, ettei tarvinnutkaan etsiä osoitteita paniikissa vaan sai vaan miettiä, että kunhan muistan tänään sitten viedä ne postiin! Että kunhan nyt vaan muistan viedä ne sinne postiin!

Tänä vuonna meidän joulukortissa poseeraa (tietysti) se meidän perheen kaunein ja rakkain. Ei ollut mikään kaikista helpoin kuvaussessio laittaa ihania joulupalloja uteliaan noutajapennun eteen, jonka mielestä kaikki mikä mahtuu suuhun pitää ottaa suuhun. Ja vaikka ei mahtuisikaan niin yrittää pitää ainakin! Mutta saatiin siitä nyt edes jokunen hauska kuva.

Kuvan sitten teetätin kortiksi ifolorilla (kuinka kätevää) ja osoitteet löytyi suurimmaksi osaksi päästä, koska vain ne lähimmäiset saavat kortin. Omista kuvista tehdyt tuotteet on muutenkin mun lemppareita! Varsinkin seinäkalenterin oon monena vuonna tehnyt Luvian kotiin ja siitä saa juuri omanlaisen ja hauskan. Tänäkin vuonna kalenteri on teetetty, mutta sille onkin tulossa täysin uusi omistaja. Kenelleköhän pukki sen tuokaan..? (Ja tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, tuotteita hehkutan ihan vain omasta kokemuksestani!)

Koska kaikille tuntemilleni (ja tuntemattomille) en millään voi lähettää omaa joulutervehdystä, tämä postaus toimii joulukorttina teille! Kirjottaisin tähän nyt ”Iloista joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2017”, mutta toivon että olette täällä vielä huomennakin niin en tee sitä ihan vielä!

 

-Janita 

Ps. Jos olet tykännyt näistä joulupostauksista, niin niiden alusta ja lopusta löytyy aina sydän mitä painamalla kerrot, että pidit siitä erityisesti. Myös kommentoida saa jos jotain tulee mieleen. Huomiseen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *