16/12/16

Lisää ideoita koiran lahjapakettiin! 

Eli miten tehdä koiralle (joululahjaksi tai ihan muuten vaan) uusia leluja halvalla! Meidän pentu on tosi leikkisä, jotkut lelut kestää ja jotkut ei. Lelulla ei ole väliä kunhan sen vaan saa ottaa ja sitä saa purra. Siksi kokeilussa tällainen halpa ja yksinkertainen ”nyrkki”.

Ostin siis 10 metrisen köyden rautakaupasta ja totesin (jälkikäteen), että siitä sai tehtyä viisi lelua. Hintaa per lelu tuli n. 3€. En enää muistanut miten tuo solmu tehdään, vaikka olin sen joskus oppinut pikku partiolaisena, joten etsin youtubesta nimellä ”monkey fist”. Sieltä sitten hitaan (ja useasti katsotun) tutorialin avulla sain askarreltua hauskoja leluja. Ensin meinasin laittaa lelujen sisälle jotain voimakkaasti tuoksuvaa herkkua mielenkiinnon saavuttamiseksi, mutta kun pelkkä köysirulla olisi ollut leluista parhain tajusin, ettei se sitä vaadi. Nämä voisivat toimia ohueasti nauhasta myös kissoille ja sisälle voisi laittaa kulkusen!

Lopusta näet mitä mieltä Zara lelusta oli!

DSC08289.jpg

DSC08296.jpg

DSC08299.jpg

DSC08316.jpg

DSC08309.jpg

DSC08320.jpg

DSC08321.jpg

Hän ei luopunut siitä moneen tuntiin eikä lelu purkautunut, vaikka meno oli välillä paljon tästä kuvasta hurjempaa (yhden kerran vähän kiristin)! Iso suositus meiltä!

-Janita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *