20/12/16

Viideksi viimeinen joulukalenteriluukku, kohta on jo aatto! Ja täältä tulee taas koirajuttuja. Toki voisihan tämän askarrella itselleen tai lapselleenkin, jos tarvetta tai halua on. 

Aluksi meinasin kutoa Zaralle jouluvillapaidan, mutta se kaatui kolmeen syyhyn. Ensinnäkin tässä on vähän hässäkkää, niin aikataulu olisi ollut turhan kiireinen, toiseksi meidän joulu vietetään isolla porukalla useamman koiran kesken, joten Zaralle olisi voinut tulla vähän liian kuuma ja kolmanneksi se olisi saattanut olla jo pieni aattona, kun tuo pentu kasvaa 1-1,5kg viikossa! Joten päädyin virkkaamaan hänelle joulukauluksen!

DSC08338.jpg

DSC08334.jpg

Tein kauluksen virkkaamalla ja ”mututuntumalla”. Virkkasin suoraan ja testasin Zaran kaulaan, koska se on tarpeeksi pitkä. Sitten tein kiinteitä silmukoita takaisin päin yhden kerroksen. 

DSC08335.jpg

Tein kolmioita ihan vain silmämääräisesti. Katsoin vaan ensimmäisestä kolmion rivistä, että tämän levyinen voisi olla hyvä ja aloin kaventaa molemmista päistä jättäen yhden silmukan väliin. Ja ihan hyviä tuli vaikka ei niin tarkkaan laskenut koko ajan.

DSC08339.jpg

Pääteltävää olisi tullut lopulta aika paljon, mutta oikasin siinäkin vähän. Tein solmut jokaisen langan tyveen ja katkaisin vain kylmästi saksilla.

DSC08342.jpg

Ja käyttäjä kelpuutti tämänkin tavan päätellä!

DSC08343.jpg

Jos tässä vielä ehtii eksymään kauppaan missä myydään kulkusia, niin olisihan niitä ihan hauska ommella jokaiseen kulmaan!

DSC08344.jpg

Zara valmiina joulunviettoon!

DSC08348.jpg

 

-Janita

Tänään illalla alkaa Zaran ensimmäinen junamatka, huomenna tähän aikaan jo maalla! See you there my friends!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *