2016 pakettiin osa1

Halusin vielä laittaa viime vuoden kauniisti pakettiin. 

Aloitin blogikokeilun syksyllä 2015 ja totesin jossakin vaiheessa, etten osaa tehdä sitä niin hyvin kuin ne, jotka bloggaavat ammatikseen. Sitten päätin jättää koko jutun, mutta en malttanut poistaa blogia (onneksi!) Tajusin tässä syksyllä, että kaikissa asioissa saa aluksi olla huono ja kehittyä sekä oppia omaa tahtia. Ei voi voittaa heti, jos ei edes tiedä miten peliä pelataan. Harmittaa, että ymmärsin sen vasta nyt koska viime vuodesta olisi kyllä tullut hienoja muistoja kirjoitettua. Mutta tässä ovat nyt ensimmäiset kuusi kuukautta tiivistettynä!

 

Tammikuu

Collage_Fotor Tammi.jpg

Tammikuussa aloitin valokuvauskurssin, koska kaikissa blogeissa oli niin kauniita kuvia enkä osannut käyttää järkkäriäni kuin automaattiasetuksilla. Oli kyllä opettavaista! / Olin ensimmäistä kertaa ikinä keikalla! Cheek rokkasi koko jäähallin. / Päästiin mukaan seuraamaan Haluatko miljönääriksi-ohjelman kuvauksia. Se oli tosi pieni paikka! / Nautittiin talvesta.

 

Helmikuu

Collage_Fotor Helmi.jpg

Lisää valokuvauskurssin oppeja. / Mun koko kevään tutuin näkymä. Pääsykokeisiin pänttäystä oman työpöydän edessä päivästä toiseen. / Lahden maailmancupissa kisätyttönä ihanissa vaatteissa. / Hiihtolomalla käytiin testaamassa kuka on nopein karting-radalla. Kolmas sija kolmesta on palkintosija anyways!

 

Maaliskuu

Collage_Fotor Maalis.jpg

Käytiin maaliskuussa moikkaamassa meidän pennun äitiä. Naurettiin tätä kuvaa ja nyt ollaan saatu nauraa vielä enemmän, koska pentu ei ole kyllä kovin kauas puusta pudonnut! Kuva: Rita Nygård. / Heti ensimmäisenä päivänä ilmoittautuminen pääsykokeeseen, ettei vaan jännityksessä unohtunut! / Parveekkeen kesäkunnon rakentelua. / Taisi olla lettikuukausi, koska löytyi maaliskuusta vaikka millä mitalla erilaisia lettikuvia.

 

Huhtikuu

Collage_Fotor Huhti.jpg

Juhlittiin serkkuni rippijuhlia ja tilaamani täydellisyysmekko saapui juuri ennen niitä! Voisin edelleen pukea tuon mekon jokaisiin juhliin <3 / Vietin synttäripäiväni lenkkeilen ihanan Nooran kanssa / Pääsykoeluvut alkoivat jo painaa, mutta onneksi oli myös erittäin mielenkiintoisia tehtäviä, jotka auttoivat punnertamaan vielä vähän enemmän. / Leidi oli hoidossa ja ulkoilutti pääsykoehöyryissä olevaa.

 

Toukokuu

Collage_Fotor touko.jpg

Nautittiin auringosta jo toukokuussa ja hankittiin ensimmäiset rusketusrajat. Muuten ei sitten aurinko paistanut tai muuten ehditty juuri aurinkoon makaamaan. / Mentiin katsomaan lehmien laitumelle laskua ja voi sitä riemua! / Pari päivää ennen pääsykoetta mun aivot kieltäytyi oppimasta enää mitään. Niinpä vaihdoin kirjat viherpeukalointiin. / Päivää ennen koetta käytiin kävellen koululla (johon meiltä on matkaa huimat muutama minutti) ja kävin näyttäytymässä, että täältä mä oon tulossa…

 

Kesäkuu

Collage_Fotor kesä.jpg

Hurahdin ulkona treenaamiseen oikein huolella ja hoitokoira Leidi piti kyllä huolta, että jokainen treeni tehtiin loppun asti. / Juhannuksena oli kerrankin kaunista! / Ehdittiin juhannuksena pyörähtää myös festareilla. / Kesäkuun viimeisinä päivinä lähdettiin unelmalomalle katsomaan formuloita Itävaltaan! Parasta <3

 

Huomenna toinen puoli vuodesta, joka oli kyllä vieläkin mahtavampi!

-Janita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *