2016 pakettiin osa2

Eilen tuli ensimmäiset kuusi kuukautta ja tässä vielä vuosi loppuun. Olipa hauska käydä syksy uudelleen kuvien kautta läpi, koska mun päässä se on vain yksi iso nopeasti mennyt sekamelska! 

 

Heinäkuu

Collage_Fotor heinä.jpg

Mikään ei voittanut tuota fiilistä, kun kädet täristen unenpöpperössä avasin puhelimesta tuloksia. Mähän pääsin! / Julkaisin koulu-uutisista tietysti jutun facebookissa ja itken edelleen kun luen niitä tsemppausviestejä, joita siihen kuvan alle sain. Kiitos te <3 Itävalta oli mahtava paikka juhlia koulupaikan saamista! / Äiti leipoi mulle ihanan heppakakun kouluunpääsy-juhliin! / Ja kaksi viikkoa kouluun pääsemisen jälkeen kauan odotetut vauvat näkivät päivänvalon. Wow mikä kuukausi!

 

Elokuu

Collage_Fotor elo.jpg

Pennut kasvoivat kovaa vauhtia ja pääsin heidän kanssa tutustumaan. / Nautiskelin loppulomasta jälleen lainakoira Leidin kanssa. / Kuva ensimmäisen koulupäivän aamulta. Voi sitä riemun ja jännityksen määrää! / Kolmantena koulupäivänä hän saapui. Hän oli täydellinen jo silloin <3

 

Syyskuu

Collage_Fotor syys.jpg

Vein Zaran heti viikon sisällä ammattikuvaajalle, että varmasti tulee pikkupentuaika tallennettua muistoihin. Nyt meidän seinällä koristaa kaksi kanvaasitaulua juuri tuolta keikalta. Yksi parhaista päätöksistä! / Yliopistoelämään kuuluvat kaiken maailman juhlat ja tässä iloisessa kuvassa oon ekaa kertaa sitseillä. Oli hauskaa! / Juhlat jatkui koko syyskuun ja meillä oli varsajaiset (eli fuksiaiset), joissa yritin esittää kaurista. Tässä kuvassa sarvet ovat jo tippuneet matkalla! / Pennulla oli mahavaivoja ja hän joutui riisikuurille. Kuten näkyy se ei ollut mitään herkkua…

 

Lokakuu 

Collage_Fotor loka.jpg

Vaikka Zara saapui, lainakoira Leidi ei tietenkään unohtunut! / Kokeiltiin ovelle saapuvaa ruokakassipalvelua, joka oli kyllä ihan huippu! Ruoka-ainekset ja reseptit olivat kaikki valmiina ja siitä sai vaan alkaa kokkaamaan. Suosittelen kiireiseen ajanjaksoon elämässä! / Pääsin koulukavereiden kautta nauttimaan Helsinki Internation Horse showsta, joka oli kyllä myös uskomaton kokemus ensikertalaiselle. Kuva ei oikein tee oikeutta… / Pentu oli jälleen potilaana, tässä oli maitohammas saanut jäädä eläinlääkärin pöydälle, kun se oli haljennut vauhdissa.

 

Marraskuu

Collage_Fotor marras.jpg

Loka-marraskuun vaihteessa pääsimme lomalle Vuokattiin perheen kanssa ja siellä pikku-Zara näki lunta ensimmäistä kertaa. Kun tultiin takaisin Helsinkiin, lumi saapui tännekin ja nautittiin siitä täysin siemauksin! / Me ykköset järjestettiin isot juhlat kutosvuosilaisille ja emäntänä kannoin niistä paljon vastuuta. Juhlat onnistuivat täydellisesti, ja univelka noin nelinkertaistui. En ole koskaan ollut niin uupunut, kuin parina seuraavana päivänä. Mutta kannatti ahertaa! / Tässä ensimmäiset potilaani juuri saaneet uudet tikkinsä! / Ja me saatiin ennätysajassa omat haalarimme!

 

Joulukuu

Collage_Fotor joulu.jpg

Joulukuussa meillä oli koulussa neurobiologiaa, johon saimme viedä yhtenä päivänä koiramme koekaniineiksi. Zara oli vähän yliaktiivinen potilas! / Jouluaattona totesin, että olin ehkä ollut aika kiltti kun sain niin paljon lahjoja! Varmaan puolet oli Zaralle… / Joulukalenteriblogi oli tiukasti mukana koko joulukuun ajatuksissani. / Pääsin laajentamaan neurotuntien oppia myös Emilian ihanalla hevosella. Hyvältä näytti ja potilas oli korvien asennosta huolimatta oikein yhteistyökykyinen.

 

Sellainen vuosi oli se. Mieleenpainuva, onnistunut ja koko elämän totaalisesti muuttanut! Ja kuten näkyy, mun elämä on kyllä yksi eläintarha nykyään, hah!

-Janita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *