22. joulukuuta 2015

Vuoden lyhin ja pimein päivä on takana! Siitä sitten vain kohti valoa (ja kesää..) Toki kesää ei kaivata tippaakaan tällä viikolla, kun kunnon joulupöhinät ovat käynnissä. Tänään kaupan härdellissä ei ollut kyllä taas epäselvää mikä vuoden aika on meneillään. Hauskaa, että vihdoin loputkin ihmiset ovat antaneet jouluajatusten tulla mieliin! Itse niiden kanssa tässä jo melkein kuukauden hengailleena olen odottanut muidenkin kunnon intoa!

IMG_5475.JPG

Kahdeksan ajatusta parista viimeisestä päivästä:

  • Kaksi yötä jäljellä, ehdit huomenna tehdä vielä vaikka mitä jos jouluhommat ovat kesken. Priorisoi!
  • Sillä ei ole mitään merkitystä, vaikka et siivoisi joka ainoata nurkkaa, kaappia ja kellaria. Joulupukin eikä vieraiden tehtävänä ole käydä kaappeja läpi.
  • Jos olisit lapsi, mitä haluaisit tehdä? Tee sitä, koska siitä ei varmaan ole hauskuus ja joulumieli kaukana!
  • Jos lähdet huomenna tai aattona ajelemaan kohti joulurauhaa, aja rauhallisesti. Kenellekään ei saa sattua mitään pahaa koskaan, mutta ei ainakaan jouluna <3
  • Ja vaikka pimein päivä on ohi, muista silti heijastin! Nyt kun etelässä ei ole edes valkoista joulua, autosta ei vaan voi nähdä tien vieressä olevaa pimeätä hahmoa…ei, vaikka hahmo itse näkee ne auton valot.
  • Kuuntele juuri niitä joululauluja kuin haluat. Vaikka vain taustamusiikkina, alitajunta kyllä hoitaa loput 😉
  • Älä milloinkaan unohda mantelia jouluaamun puurosta! Ja jos unohdit, korvaa se jollakin muulla! Kaapista löytyy aivan varmasti jotain korvaavaksi sopivaa, esim rusina, pähkinä, joku kova karkki? 
  • Hengitä syvään, fiilistele ja anna asioiden vaan olla. Anna itsellesi sisäinen rauha edes yhdeksi illaksi. Olet sen todellakin ansainnut!

 

Aamulla tämä kahden hengen kotitalous pakkaa joulun mukaan ja ajaa kohti maaseutua ja joulurauhaa! Kuullaan taas!

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *