Arjen pieniä iloja

Moikka taas!

En tiedä mihin tämäkin viikko on taas kovalla kiireellä juossut, mutta onneksi ainakin kaikkea mukavaakin on tapahtunut!

Maanantaina sain uuden ”harrastuksen”, kun vuokrasin kirppispöydän pariksi viikoksi ja se on ollut niin hauskaa! Oon käynyt ahkerasti laskostamassa vaatteita uudestaan ja uudestaan ja onhan sieltä onneksi jotain lähtenyt kassan kauttakin uudelle omistajalle. Pikkuveljeni saapui muutamaksi yöksi viettämään syyslomaansa tänne Helsinkiin ja ne päivät menikin sitten sopivasti shoppaillessa ja leffoja katsellessa. Tänään oltiin kylpylässä rentoutumassa ja nyt on kyllä iso nälkä ja uni! Miten uinnista voikin aina tulla niin iso nälkä, vaikka vain laiskottelisi ihanissa altaissa!! 

IMG_4368_Fotor.jpg

Kampin kirpputorin pöytä nro 12!

Katsoin perjantaina Vain Elämää, kerrankin melkein sen oikeaan katseluaikaan (netistä jälkeen päin katsottavat ohjelmat ovat siunaus!) ja oli taas kerran kyllä huikea jakso! Monesta suunnasta sai kuulla ennen ohjelman alkua, ettei Sanni kuuluisi vielä pöydän päähän istumaan, mutta minusta hän sopi sinne oikein hyvin! Oli kerrankin kiva, kun tiesi JOKAISEN biisin, jotka jaksossa esitettiin.

Havahduin ohjelmaa katsellessa siihen, miten tarkalleen muistan missä olen ollut ja mitä olen tehnyt ja kenen kanssa, kun olen kuullu Prinsessoja ja astronautteja ensimmäisen kerran. Ja monen muun biisin kohdalla kävi samoin. Tuli mieleen elämään liittyneitä muutoksia tai yksittäisiä hetkiä joidenkin tiettyjen ihmisten kanssa. Perjantain loppuillan vietinkin sitten Youtubessa kuuntelemassa kaikkia muitakin lauluja, joista tulee jotakin suuria muistoja mieleen, hyviä tai vähemmän hyviä. Käsittämätöntä, miten jokin yksinkertainenkin lallatus, voi kantaa niin paljon muistoja sisällään… Aivan kuin avaisi valokuva-albumin, kun muistot vaan virtaa päähän kuvina ja tuoksuina ja ilmeinä…

Tässä yksi niistä muistoja sisältävistä lauluista. Disney-laulut <3 

Kellot on siirretty, pimeys on saatu jo aikaisin kylään, joten nyt on se aika, kun saa kynttilät kaivaa esille ja nauttia luvan kanssa glögiä sohvalla peiton alla! Lempikirja tai -sarja esille ja akut latautumaan uutta viikkoa kohti!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ihanuudet!

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *