Arki on palannut!

Sieltä joulu tulla jolkutteli ja kauheata vauhtia kiisi ohi! Olisin niin nauttinut siitä vielä muutaman päivän ajan, mutta arki on taas muutamaksi päiväksi palannut sekä tämän vuoden viimeinen viikko! 

Aatto meni mun sukulaisten ympäröiminä ja muina päivinä käytiin sitten sopimuksen mukaan poikaystävän sukulaisten hemmoteltavana. Ihanaa nähdä kaikkia! Kurjaa aina vain, kun kello ei anna anteeksi ajankulkua. Mutta pääasia, että edes teki aikaa sen verran kuin pystyi.

Ihanaa jouluruokaa osasin kerrankin syödä oikeastaan joka aterialla inhimillisiä määriä, mutta herranjumala sitä suklaan määrää! Se lähti kyllä niin kovaa lapasesta, ettei mitään järkeä… Nyt kun arki alkoi, suklaat saa taas jäädä kulhoon. Mutta huomaa kyllä, että kroppa odottaa sitä ihanaa sokerihumalaa ja päänsärky kuumeen kera ei hirveästi nosta taistelutahtoa pidättyä siitä. Mutta lupaus on lupaus, joten se siitä.

Lahjoja saatiin niin hirveän iso määrä, että jäljellä on todella suuri kiitollisuuden tunne! Suuria ja pieniä, hyödyllisiä ja hauskoja lahjoja, kiitos! 

Ja se bataattilaatikko oli menestys! Kertakaikkiaan mahtavaa! Suosittelen kokeilemaan vielä vaikka joulu nyt onkin jo ohi. Pikkuveljeni ahmii porkkanalaatikkoa koko vuoden, joten ei se niin vuodenajasta ole väliä! 

IMG_5517_Fotor.jpg

IMG_5540_Fotor.jpg

”Kerran sen oon kaatanut, toinen kerta vois olla kiva kokeilu…”

IMG_5554_Fotor_Fotor.jpg

<3

IMG_5591_Fotor.jpg

Sain pelata paljon lauta- ja korttipelejä, yksi loman kohokohdista!

IMG_5579_Fotor.jpg

Äiti sai suoristusraudan joululahjaksi, mutta se oli niin hyvä, että käytin sitä jokapäivä kiharoiden opetteluun! Täytynee hankkia oma..

IMG_5586_Fotor.jpg

Lahjoja<3

IMG_5595_Fotor.jpg

Paljon nelijalkaisia ystäviä 🙂

IMG_5603_Fotor.jpg

Onneksi aurinko ja pakkanen saapuivat vihdoin…

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *