NYE

DSC07149.jpg

DSC07158.jpg

IMG_2952.jpg

IMG_2999.jpg

IMG_3037.jpg

IMG_3018.jpg

IMG_3023.jpg

IMG_3032.jpg

IMG_3028.jpg

Ihanaa tätä uutta vuotta! 

 

Meidän vuosi vaihtui pienellä retkellä Porvoossa rauhallisissa meiningeissä. Viime vuonna oltiin vain kotona, joten pieni ekstra oli tähän pimeään vuoteen juuri sitä kaivattua vaihtelua. Zara on todettu hyvin laukausvarmaksi eikä pelännyt raketeita yhtään. (Thank God!) Oltiin ulkona monestikin rakettien paukkuessa, jotta meidän tulevan metsästyskoiran hermo olisi kunnossa 😉 Ei tietenkään tahallaan viety ihan viereen, mutta kävelyä rauhakseen ja nameilla palkkausta, niin hänestä ne olivat vain oikein mielenkiintoisia. Onneksi! Toivottavasti kenenkään koira ei kadonnut paukkeen alkaessa, se olisi hirvein skenaario minkä voisin kuvitella tapahtuvan uudenvuoden yönä!

Haikon kartanossa (jossa siis ihan omalla rahalla olimme) kävimme kylpylässä, syömässä, lenkillä ja treenaamassa Zaran kanssa. Joskus ihan tavallinen ilta poissa kotoa saa vain kaiken tuntumaan vielä vähän kivemmalta 🙂 Hotellille pisteet koiraystävällisyydestä: huoneesta löytyi kaksi koirankuppia, joista toisessa oli luu odottamassa! He myös kokoajan kyselivät pelkääkö koira raketteja, antoivat vinkkejä mihin suuntaan ei kannata mennä lenkille, kysyivät aamulla miten koiralla on sujunut ja toivottivat koiran tervetulleeksi uudelleen! Ei meillä ihmisillä niin väliä, hah! Vuosi alkoi ihanassa aurinkoisessa säässä, toivottavasti jatkuu myös talvisempana tästä eteenpäin. 

 

Parina seuraavana päivänä vielä vähän viime vuoden tunnelmia. Toivottavasti meille kaikille, myös sinulle siellä ruudun takana, tulee timanttinen vuosi! Sitä kohti <3

-Janita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *