Perm

Kiharat ovat saapuneet!

Siihen meni seitsemän vuotta, kunnes viimein uskaltauduin kampaajan tuoliin permanenttia kokeilemaan. Ei ainakaan ihan hetken mielijohteesta idea syntynyt, mutta silti en yhtään tiennyt mitä olisin käynniltä odottanut. Pelkäsin, että jotain menee pieleen ja saisin kammottavan afron tai puolet hiuksista lähtisi irti! Mutta onneksi noille peloille sain ainakin nauraa, kaikki meni oikein hyvin. 

Hiukseni ovat värjäämättömät ja niiden kampaajahistoria perustuu latvojen lyhentämiseen. Yritin etsiä tietoa netistä minkälaisia vaihtoehtoja voisin miettiä, mutta yllättävän vähän löysin yhtään mitään mikä liittyisi pitkiin hiuksiin. Joten päädyin vain kampaajalle pontevasti ilmoittamaan, mitä en missään tapauksessa halua. Onneksi ammattilaisen tehtäväksi jäi loput, lopputulos oli kiva!

 

Hiukset_jälkeen_Fotor_Collage.jpg

Ennen ja jälkeen. Jälkeen kuvan hiukset ovat vielä vähän kosteat ja hassut!

IMG_3885_Fotor.jpg

Luin rauhassa jotain hömppälehtiä, kun kampaaja laittoi rullia. Kun nostin katsettani, pelästyin uutta avaruusolio-lookkiani!

IMG_3930_Fotor.jpg

Odotan mielenkiinnolla sekä vähän kauhulla, miten uudet hiukset tulevat arjessa käyttäytymään ja näyttäytymään! Onneksi pipokausi alkaa pian, jos tämä olikin täyskatastrofi-idea!

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *