Puoliväli

Hui, kun ei meinaa riittää tunnit vuorokaudessa! Siksi täällä availlaan joulukalenteriluukkuja yöllä!

IMG_5271_Fotor.jpg

IMG_5278_Fotor.jpg

IMG_5280_Fotor.jpg

Perjantain shoppailun huumassa piipahdettiin Hope-hyväntekeväisyysjärjestön kojussa katsomassa, mitä siellä oikein saadaan aikaan. Ja olin hyvin vaikuttunut!

Pieniä pyykkinaruja pitkin oli riveittäin kortteja, joissa kaikissa oli yhden tytön tai pojan joululahjatoive. Siellä oli pieniä toiveita ja vähän suurempiakin. Meinasi tulla tippalinssiin, kun mietin sitä kuinka nämä lapset ovat saaneet toivoa yhden toiveen ja juuri se tarkka ja tietty toive on kirjattu korttiin. Itse olen aina saanut etuoikeuden kirjoittaa monta toivetta ja olen myös aina monta lahjaa saanut. Sitäkään ei ole tarvinnut ennen kyseenalaistaaa, ettei se todellakaan ole kaikille itsestäänselvyys. Valitsin lopulta pyykkinarulta kortin, johon pystyin liittämään jotain omia muistoja. Koska lapset eivät ilmeisesti enää leiki omilla lapsuuden suosikeillani Bratzeilla (nehän oli ihan huikeita!) valitsin jotain muuta millä olen joskus leikkinyt: nuken vaatteita! Sitten kortti kädessä lähdimme etsimään juuri siihen sopivaa lahjaa ja se tuntui todella tärkeältä tehtävältä. Tärkeältä, koska juuri tämä lapsi saisi juuri meidän ostaman lahjan juuri tänä jouluna. 

Kun lahja oli löytynyt ja valittu, palattiin takaisin Hopen pisteelle, jossa saimme paketoida lahjan ja kirjoittaa korttiin mitä itse halusimme. Kortti kiinnitettiin pakettiin ja sitten paketin sai jättää niiden muiden huimien lahjapinojen äärelle! Ihanaa miten monet lapset tulevat tämänkin järjestön kautta saamaan jouluna edes yhden lahjan. Ja onneksi järjestöjä on monia muitakin.

Hopen työntekijä vetosi meihin nuoriin, joilla on jokin sosiaalisen median kanava, lähettämään viestiä, että he kaipaavat kovasti uusia vapaaehtoisia. Mitään ei tarvitse osata ennalta, kunhan on motivaatiota tehdä hyvää muiden eteen. Nyt siis on aika jokaisen katsoa peiliin ja miettiä onko mitään mahdollisuutta tehdä mitään hyväntekeväisyyteen liittyvää itse. Sen ei taaskaan tarvitse olla mikään kovin suuri teko, pienistä puroista isot joet virtaa!

Hopen joululahjakeräys vähävaraisille lapsille päättyy sunnuntaina 13.12, vielä siis ehdit mukaan!

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *