Syksyn muistilista

#1 Asenne

Kaikki on paljon kivempaa, kun ei koko ajan kylve yhtä synkissä ajatuksissa kuin ulkona on sää. Polta kynttilöitä, tee villasukkia, katsele takkatulta (tai haaveile siitä) ihan mitä vain, joka luo hetkittäin pieniä ilon aiheita. 

#2 Uusi harrastus, vanhan jatkaminen tai muuten uudesta innostuminen

Syksyllä (ja vuoden alussa) on aina helppoa aloittaa uusi harrastus, kun uusia ryhmiä vaikka mitä harrastuksia lähtee pyörimään. Jos vaikka huomaa, ettei ole käynyt salilla kolmeen kuukauteen, vaikka on välillä ajatellut sinne lähtevänsä ja salimaksuakin maksanut (allekirjoittanut on nyt hyvin nolona), niin nyt on juuri hyvä aika etsiä kaikki varusteet ja innostua uudelleen. Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa jotain uutta!

#3 Soita hänelle, joka tulee mieleen henkilöstä johon olet aina liian vähän yhteydessä

Varmasti monella on ystäviä, sukulaisia, tuttavia, joiden kanssa olisi kiva pitää yhteyttä useammin, mutta ikinä ei vain ehdi/saa aikaiseksi. Miksi juuri nyt ei voisi olla hyvä aika? Kun sitä ei voi koskaan tietää, milloin on oikeasti auttamattoman myöhässä ja se soitto jäi aina vain tekemättä.

#4 Kierrätä vanhaa ja osta joku piristävä uusi asia

Kaappien perällä on usein vaateyksilöitä, joita ei koskaan käytetä. Kun siivoat kaappia ja huomaat, ettet ole taaskaan käyttänyt kertaakaan sitä vaatetta, jota ajattelit ehkä voivasi käyttää, vie se kierrätykseen, kirpparille tai muualle missä siitä voisi olla enemmän iloa! Uskon vakaasti, että toisen roska on toisen aarre. Ja kun olet hyvällä omalla tunnolla saanut jotain kaapista pois, voit ostaa sinne jotain mitä VARMASTI käytät.

#5 Heijastin

Ne ovat saaneet kesän levätä, joten on aika taas kiinnittää heijastimet sekä isojen että pienten takkeihin ja reppuihin, sillä tuolla on iltaisin jo aivan valtavan pimeää! Muista myös tarkistaa toimiiko pyörässä/autossa kaikki valot, ne suojelevat sinua isosti.

IMG_3839_Fotor.jpg

Hyvää yötä ja ihania unia!

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *