Täyskymppi

IMG_5213_Fotor.jpg

Ollaan ehditty jo kymmenenteen joulukuun sateiseen päivään. Voisin taas manata tätä säätä tähän, mutta koska se ei muuksi muutu niin olkoon.

Joulukalenteriluukusta löytyi tänään sana ”rentoutuminen”. Viime viikkoinen hampaan poisto-operaatio jäykisti leuan seudun lihakset ja mun hampaat ei oo mennyt yhteen nyt reiluun viikkoon. Oon kärsinyt myös päänsärystä, mikä ei yleensä ole vieraanani onneksi kovin usein.

Netti auki ja hierojan hakuun. Helsingissä pääsee niin halvalle hierontaan, että hymyilyttää vielä hieronnan jälkeenkin! Puolen tunnin ensiapu tähän jäätävään klimppiniskaselkähartiapää-kompleksiin rentoutti koko kropan enemmän kuin joulusuklaa, jota oon salaa pääkipuihin vedoten kaapista ennakkoon napsinut… Ja suukin toimii taas paremmin! Olen niin kiitollinen sille hierojaharjoittelijalle, joka sattui olemaan myös kotoisin vanhasta asuinkaupungistani! Maailma on kyllä välillä niin pieni, ettei mitään järkeä!

Nyt haluankin haastaa tänään kaikki ihanat lukijat myös itse rentoutumaan. Sehän voi olla minkälaista rentoutumista tahansa: venyttelyä, omien lempibiisien kuuntelemista silmät kiinni, joulusuklaan ahminta kaksin käsin, lapsien/eläinten/ystävien kanssa oleilua, leffassa käymistä, mitä vain. Mutta rentoutuakseen tarvitsee yleensä jotain normiarjesta poikkeavaa, tai jos joku pystyy elämään täydellistä rentouttavaa arkea jokaikinen päivä, neuvot ovat erittäin tervetulleita!

Tajusin tänään, että joulukortit pitäisi lähettää kai tämän viikon aikana enkä ole uhrannut vielä ajatustakaan asialle… Mutta ei stressiä, ei stressiä on ne kortit aina ennenkin viimeisenä päivänä lähetettynä perille asti ehtinyt.

Rentouttavia yöunia!

 

-Jannita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *