3 asiaa, jotka hidastavat manifestointia

Kirjoitin viime kuussa manifestoinnista ja vetovoiman laista täällä blogissa. Oli ihanaa kuulla, että myös monia muita tämä aihe kiinnostaa. Siispä, ajattelin tällä viikolla kirjoittaa hieman lisää tästä aiheesta. Jos et ole lukenut vielä aiempaa kirjoitustani manifestoinnista, niin kannattaa käydä kurkkaamassa se ensin tästä linkistä. Siinä avaan manifestoinnin ja vetovoiman lain perusasioita.

Tänään aiheena kuitenkin kolme yleistä asiaa, jotka saattavat hidastaa manifestointia. Jos tuntuu siltä, että manifestointi ei etene, kannattaa tsekata nämä kolme asiaa, etteivät ne ole hidastamassa sinua matkalla tavoitteisiin ja unelmiin.

Rajoittavat uskomukset

Rajoittavia uskomuksia muodostuu elämän aikana muun muassa omien kokemusten ja ympäristön välittämien viestien myötä. Rajoittavat uskomukset ovat ikään kuin omaksuttuja toteamuksia, joita pidämme totena. Ne voivat liittyä mihin tahansa elämän asiaan, mutta yleisiä ovat esimerkiksi rahaan ja itseen kohdistuvat negatiiviset uskomukset. Olet ehkä saattanut kuulla lapsuudessa usein, kuinka raha aiheuttaa vain vaikeuksia tai kuinka sinulla ei ole yhtään kielipäätä. Omaksuttuasi nämä uskomukset osaksi itseäsi et ehkä uskalla edes haaveilla suuresta määrästä rahaa tai vaihto-opiskeluvuodesta ulkomailla. Rajoittavat uskomukset alkavat siis toteuttaa itseään ja manifestoitua todellisiksi.   

Rajoittavat uskomukset vaikuttavat usein tiedostamattomasti ihmisen ajattelutapoihin, asenteeseen ja käytökseen. Nämä puolestaan vaikuttavat manifestointiin. Jos uskot ettei sinulla ole lainkaan kielipäätä, kohtaat yhä uudestaan elämässäsi tilanteita, jotka osoittavat tämän uskomuksen todeksi. Kun tiedostat rajoittavat uskomuksesi ja niiden lähteet, voit kuitenkin purkaa ne. Manifestoinnista tulee helpompaa, kun rajoittavat uskomukset eivät enää hallitse ajatusmaailmaasi.

Riippuvuus haluamaasi asiaan

Joskus saatat haluta jotain asiaa niin paljon, ettet voi lakata ajattelemasta sitä. Mietit jatkuvasti miten ja milloin unelmasi toteutuu. Jos unelman toteuttamisesta tulee pakonomaista, asiat eivät etene luonnollisesti. Tällöin on aika höllätä hieman. Kun vatvot jatkuvasti haluamaasi asiaa, välität viestiä, että sinulla ei vielä ole sitä. Näin vedät puoleesi yhä enemmän ajatuksia ja tunteita, jotka kertovat ettei unelmasi ole vielä toteutunut. Saatat tuntea epätoivoa, turhautumista tai ahdistusta, koska asiat eivät etene, vaikka kuinka yrität työskennellä tavoitteidesi ja unelmiesi eteen. Kun päästät irti ylimääräisestä vatvomisesta ja luotat prosessiin, asiat etenevät omalla painollaan. Manifestointi toimii parhaiten silloin, kun pidät yllä hyvää fiilistä ja luotat prosessiin niin vahvasti, että tunnet kuin haluamasi asia olisi jo sinun.

Ristiriitainen toiminta

Manifestoidessa tekojesi, puheesi ja ympäristösi tulisi tukea unelmaasi tai tavoitettasi. Jos tavoitteenasi on saada pankkitilille 100 000 euroa, mutta elät kuitenkin joka kuukausi yli varojen, toimintasi ei tue ja edistä tavoitettasi. Jos taas haluat saada ylennyksen, mutta puhut koko ajan siitä, kuinka vaikeaa sen saavuttaminen on ja kuinka epätodennäköistä juuri sinun on saada se usean muun työntekijän joukosta, puheesi ei ole samassa linjassa tavoitteesi kanssa. Kun haluat jotakin asiaa, varmista myös, että sille on todella tilaa elämässäsi. Jos yrität manifestoida uutta televisiota, mutta sille ei ole tilaa kodissasi eikä sinulla ole edes aikaa katsoa ohjelmia, et ole valmis vastaanottamaan unelmaasi. Pidä siis huoli, että tekosi, puheesi ja ympäristösi ovat samassa linjassa unelmasi tai tavoitteesi kanssa.

Instagram: @omanelamansaboss

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *