Vapaa päivän iloja

Olen viettänyt tänään täysin vapaa päivää töistä, yrittäjän iloja, voi laittaa kalenterin kiinni jos ajanvarauksia ei ole tullut..

 

No mitä olen tänään touhunnut? 

Nukuin pitkään, vietin aamun sängyssä löhöillen ja nettiä selaillen. Mietin myös tulevan viikonlopun ohjelmaa, V lähtee ralliin niin saan olla lauantain ihan itsekseni ja katsotaan jaksaako sitä mitään touhuta. Vihdoin ja viimein kun sain itseni sängystä ylös niin köpöttelen meidän rivitalo kolmion yläkertaan aamupalalla johon kuului teetä ja leipää ja laitoin telkkarista lempisarjanani Greyn anatomian pyörimään. (Tuossa se nytkin pyörii taustalla kun kirjoittelen tätä tekstiä, jaksot olen nähnyt niin monta kertaa jotta ei haittaa vaikka siihen ei 100% keskitykkään 😀 ) .

 

Aamupalan jälkeen soitin pitkästä aikaa äidille ja kutsuin itsemme niille viikonlopuksi kylään, ei olla keritty mun vanhempien luona käymään todella pitkään aikaan, joten mukava mennä sinne reippaan viikonpäästä viikonlopuksi viettämään aikaa.

 

Ostin itselleni joululahjaksi kauan himoitsemani yleiskoneen Lidlistä ja sitä olen jonkun aikaa jo halunnut testata, mutta ei vain ole mukamas ollut aikaa sitä testata, joten kauppareissun aikana päätin että tänään leivon (ensi viikolla alkaakin herkkulakko niin ihan hyvä hetki senkin suhteen 😉 ). Tuossa hellalla se banaanikuivakakku nyt jäähtyy, katsotaan onko mistään kotoisin. Mutta tuo yleiskone on unelma 🙂

 

No mitäs vielä tänään edessä, pitäisi varmaan käydä vähän pihalla ulkoilemassa ja tehdä vähän ruokaa, mutta katsotaan nyt mitä saa aikaiseksi, vai saako mitään. Mutta vapaa päivän iloja on juurikin se että voi tehdä mitä itse haluaa ja jaksaa ja kiinnostaa.

Miten sä vietät sun vapaa päivät?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *