LUSHILTA RENTOUTUMISEEN

Kaupallinen yhteistyö, osa tuotteista saatu.

 

Moikka taas!

Perjantaina pääsin kokeilemaan ihan uusia juttuja. Aamupäivällä matkani lähti kohti Helsinkiä ja Citycenterin Lushin myymälää. Lushissa mua odotti hiustenhoidon ja ihonhoidon konsultaatio. 

Konsultaatio olin aivan ihana! Niin paljon uutta tietoa ja pääsi testaamaan tuotteita käsille. Testatuista tuotteista sain näytteet mukaan ja tuorekasvonaamion myös.

IMG_6154.JPG

IMG_6160.JPG

Se, minkä takia nyt tuotteiden vaihto tapahtuu juuri Lushiin on se, että yritän vähentää muovijätettä. Lushin purkit voi palauttaa takaisiin myymälään ja tilalle saa tuorekasvonaamion! Myös palashampoo ja palahoitoaine kiinnostivat älyttömästi, oli pakko päästä testaamaan.

Ylemmässä kuvassa näkyy mukaan lähtenyt tuorekasvonaamio Love lettuce, jota eilen illalla pääsin kokeilemaan kotona. Kasvionaamio sisältää laventelia, jonka oon aiemminkin todennut hyväksi omalle iholle. Se rauhoittaa just sopivasti ihoa ja punotusta!

Let the good times roll veti tuoksunsa puolesta luokseen. Pullataikinalta tuoksuva kasvojen puhdistusaine, teki tehtävänsä. Eilen illalla ensimmäistä kertaa kokeillessa kasvoille tuli tunteiden vuoristorata. Oon tottunut siihen, että puhdistusaineesta tulee olo, että puolet naamasta on syöpynyt kuivuuteen, mutta tän kanssa ei tullut sitä. Luulin aluksi, että eihän iho puhdistunut, mutta peilistä näki selkeen eron!

IMG_6163.JPG

IMG_6166.JPG

Mukaan lähti myös Tea tree water – kasvovesi, koska sitä oon himoinnut jo muutaman vuoden (aikaansaamattomuutta havaittavissa). Näytteillä pääsin myös testaamaan Aqua marina kasvojen puhdistus aine, Sea salt kuorintavoide ja Magical moringa -kasvovoide (kiinteänä purkissa, öljynä kädellä ja mattapintaisena kasvoilla!!). 

IMG_6172.JPG

blogi6.jpg

Itse tykästyin näihin tuotteisiin heti, siksi konsultaatioon halusinkin, tiesin tykkääväni! Kuvissa ei niin selkeää eroa huomaa, mutta sen tuntee ja iho näyttää kirkkaammalta. 

Nyt, kun omat tavoitteet ovat vähentää muovijätettä, niin Lushin kosmetiikka edistää tätä suuresti. Mm. iso plussa paperipakkauksista ja muovipurkkien uudelleen kierrättämisestä!

Näiden tuotetestailuiden jälkeen, mun koko kotini tuoksuu pullataikinalta ja teepuuöljyltä, tältä tuoksuu mun sunnuntai.

– ensi viikkoon!

kauneus hiukset iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *