Kehtaanko aloittaa bloggaamisen?

Ajatuksen tasolla bloggaaminen on häilynyt päässä vuosien varrella useita kertoja, mutta jotenkaan en vain ole saanut sitä aloitettua. On tuntunut, että onko mulla oikeasti sitten mitään sanottavaa, onko aikaa kirjoittaa ja sitten vain sellainen irrantionaalinen ”no kehtaako sitä nyt sitten”-fiilis. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kyllä minä nyt kehtaan, joten tuumasta toimeen siis.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos minua pyydetään kuvailemaan itseäni niin huomaan useasti vastaavani, että olen outdoorsy type, joten tästä luonnollisesti blogille nimi.

 

IMG_5832.JPG

IMG_5867.JPGJos hieman raotan pähkinänkuoressa sitä kuka olen: kolmekymppinen työssäkäyvä äiti Pohjois-Suomesta. Todellakin suossa välillä perhe-elämän ja työn yhdistämisen kanssa, osa-aikainen ”taksikuski” lasten harrastuksille ja tähän haluaisin vastapainoa tästä bloggaamisesta, että joskus kirjoittaisi muutakin kuin sähköposteja. Tai hästägejä. Lapsena liikuin paljonkin ulkona, taustaani kuuluu jonkin verran partiota ja olen lumilautaillut 90-luvun alusta saakka enemmän tai vähemmän, raskauksien aikana ja kun lapset olivat pieniä meni muutama kausi, etten mäessä käynyt. Jokunen vuosi sitten lajiin heräsi uusi palo ja tässä pohjoisessa asumisessa on se hyvä puoli, että nuo isot keskukset eivät liian kaukana ole. Parikymppisenä ulkoilut rajoittuivat lähinnä opiskelijahaalareissa baariin raahautumiseen, mutta kipinä ulkoiluun ja sen päätä nollaavaan voimaan syttyi oikeastaan ekan äitiysloman aikana kohta kymmenen vuotta sitten kärrylenkeillä. Liikunta ylipäätään kuuluu isona osana elämääni. Ja suurempikin sen rooli voisi olla jos olisi sitä aikaa..  

Tarkoituksena olisi kirjoitella omia kokemuksia, missä nyt tulee liikuttuakaan ja kerätä myös inspiraatiota uusiin haasteisiin. Haaveissa siintää joskus useamman päivän vaellus niin, että ihan yöpyisi metsässä, sillä sitä ei ole tullut tehtyä kohta 30 vuoteen. Ja ylipäätään saada vain uusia kokemuksia ja näkemyksiä, niitähän ei nyt koskaan ole liikaa.

Millaisia ulkoilijoita täällä on liikkeellä? 

-The Outdoorsy Type

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *