Lilytägijuttusarja

Blogikriisiä pukkaasi. Kirjoitusaiheiden keksiminen oli hankalaa, koska tuntuu, että kaikki päässäni liikkuva on samaa jurnutusta, jolla kyllästin edellisen blogini yhdeksi haisevaksi kasaksi ulinaa. Tätä blogia suunnitellessani tahdoin ottaa etäisyyttää kaikkeen negailuun. Halusin kirjoittaa kepeän nokkelan ilkikurisesti kaikesta, mitä rakastan, mutta huomasin aloittaneeni blogini myrkyttämisen Boråsvihalla jo toisessa postauksessa. On kai myönnettävä, etten ole uusi eevakolu. Pionit bannerissa eivät pelastaneet.

Mutta mitä tekisin, jotta kirjoitukseni eivät täälläkin jumahtaisi minulle niin luontevaan länkytykseen kaiken hirveydestä? Vastaus löytyi silmieni edestä.

Lily pakottaa valitsemaan kategorian jokaiselle postaukselle. Silmäillessäni kategorioita kuten lapset ja lasten tyyli sekä iho, mietin, ettei tulisi mielenkään kirjoittaa ihosta! Sitten päätin, että juuri niin teen. 

Aloitan siis juttusarjan, joka koostuu Lily-kategorioiden inspiroimista postauksista. Ensimmäisenä aiheena itseoikeutetusti iho.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *