Urbaani juhannus

Packing peanuts

 

Ihan näin villiksi ei kesäkeittöni ole sentään päässyt kasvamaan, mutta ei totuus kovin kaukana ole... Tämän kauniin hellan bongasin Bremenistä, johon piipahdin pikaisesti äitini kanssa viime viikolla. Vietimme kolme päivää mukavaa äiti-tytär-aikaa shoppaillen, hyvin syöden ja kuohujuomia juoden. Kotona vietetty juhannus tulikin siis ihan vain bonuksena sitten tämän loman päälle.

 

 

Possuteltua tuli kyllä oikein olan takaa viikon aikana. Poseeraus possupatsaan kanssa tuntui niin osuvalta...

Jos reissussa en ollut mässäillyt jo tarpeeksi, niin kotona tuli leipastua raparperikääretorttu, pavlova, köyhiä ritareita ja vielä pellillinen raparperipiirakkaa johon upposi 250g voita... Tällä tankkauksella pitäisi kyllä hyvin jaksaa painaa seuraavat 9 päivää putkeen töissä.

 

Toivottavasti vietitte oikein makean juhannuksen, sillä siihen seuraavaan on vuoden verran aikaa. Kerron lisää Bremenin reissusta ja shoppailuista sekä pavlovan reseptistä myöhemmin. 

 

Mukavaa maanantaita!

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Varmasti herkullinen raparperipiirakka, kun noin paljon voita tulee! :D :p

Eeru
Packing peanuts

Joo, eikä siinä vielä kaikki. Piirakkaan tulee myös 5dl sokeria ja 10dl raparperia kuutioituna!

Tuolla määrällä saakin siis tuhdin pellillisen piirakkaa, jota on helppo paloitella pieniin annospaloihin (leikkaustavasta riippuen noin 20-24 palaa). Korvasin sentään osan vehnäjauhoista kauraleseillä, jotta tulisi edes aavistuksen "terveellisempi" piirakka ;-)

http://www.maku.fi/reseptit/meheva-raparperipiirakka

 

 

Kommentoi