Feta-kirsikkatomaattipasta ja painohuolia

Jälleen supernannaa pikaruokaa. Olen pastahiiri. Voisin syödä kattilallisen spagettia joka päivä, valehtelematta. Vähän vaihdellen kastiketta ja juustoraasteen kanssa, ai että. Jos näin tekisin, niin raskauskilot eivät ainakaan koskaan tippuisi. Vihaan laihduttamista. En pidä liikunnasta. Rakastan ruokaa. Jouduin olemaan erittäin tiukalla ruokavaliolla raskauden loppuaikana, ja kun vauva vihdoin syntyi, herkuttelu kihahti pilviin. Jollen imettäisi, olisin varmaan lihonut entisestään.

Yritin kyllä aloittaa dieettiä. Karsin herkut pois. Kävin isosiskon kanssa salillakin muutaman viikon ajan 2-3 kertaa viikossa. Nyt erinäisten syiden takia en ole pariin viikkoon salille päässyt… ja tietysti herkuttelen kuitenkin. No, kai se nyt on kuitenkin sanomattakin selvää, että lähes jokainen haluaisi olla hoikka. Edes sen verran, että näyttäisi hyvältä vaatteet päällä. Olen lopen kyllästynyt tähän mahaan. Muuten olen aivan normaalipainoisen näköinen, mutta maha on iso (osittain vielä raskauden takia) ja tissit valtavat. Kuitenkaan varsinainen laihduttaminen ei kiinnosta. En halua luopua hyvästä ruuasta. En halua harrastaa hikiliikuntaa. Olen toivoton tapaus.

Tiedän, että laihduttaminen onnistuisi – vieläpä suht kivuttomasti. Ylimääräisiä kiloja ei ole montaa ja mahakin kutistuisi ajan kanssa. Silti, miten voi olla niin vaikeaa. Ensimmäisen raskauden jälkeen laihdutin kymmenisen kiloa kiloklubi.fin avulla. Yritin sitä aloittaa tämän toisenkin lapsen synnyttyä, mutta motivaatio tuntuu olevan niiiin hukassa. Pitäisi varmaan ottaa surutta itsestä kuva nakuna ja liimata jääkaapin oveen. Olisikohan sillä mitään vaikutusta.

No kuitenkin, tässä on yksi parhaista lohturuuistani. Tätä syön silloin, kun vihaan läskejäni. Oi sitä euforiaa.

Feta-kirsikkatomaattipasta

spagettia
250g kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
150-200g fetajuustoa
suolaa
pippuria

1-2dl kuohukermaa (jos tykkäät kosteammasta, laita enemmän, jos kuivemmasta, laita vähemmän)

Keitä pasta kunnolla suolatussa vedessä. Puolita kirsikkatomaatit. Kuumenna paistinpannussa öljytilkka ja lisää tomaatit. Pilko fetajuusto ja lisää tomaattien joukkoon. Sekoittele hetki, lisää mausteet (maun mukaan) ja kuohukerma. Sekoita valutetun pastan joukkoon ja tarjoa parmesaanin kanssa.

20140313_173904.jpg

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä