Ladataan...
Päiväuniaika

Se on nyt kuulkaa ystävät rakkaat sellainen juttu, että me muutetaan. Päiväuniaika muuttuu M.S. & E. -blogiksi ja taitaa jatkossa painottua ihan hieman enemmän sisustukseen, vaikka edelleen joukkoon mahtuu tottakai myös meidän kuulumisia. Lisäksi me tullaan kasvoinemme esiin. 

Jatkossa meitä voi seurata esimerkiksi Bloglovin'ssa. Löydät meidät myös Instagramista sekä Pinterestistä

Uuteen blogiin pääset TÄSTÄ tai kuvaa klikkaamalla. 

Terkuin, Liv / Mari Susa & E-tytär. 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika

Meillä on opittu kiipeemään vaikka ja minne. 

Tytär ei ole koskaan ollut kova kiipeilemään ja viime kesänä vihdoin päätin ihan opettaa häntä, kuinka niitä käsiä ja jalkoja kiipeillessä käytetään. Nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että hän kiipeää nätisti lähes mihin tahansa telineeseen tai aidalle ja avaa esimerkiksi puistojemme portit itse. 

Nyt hieman kaduttaa tuo kiipeämään opettaminen, vaikka toistaiseksi meno on ollut niin varman oloista, ettei ole tarvinnut tippumista pelätä. Jännä, miten noin liikunnallisesti lahjakas lapsi ei ollut keksinyt kiipeämistä itse. 

Ladataan...

Ladataan...
Päiväuniaika

Meillä on tapahtunut vaikka ja mitä (muttei mitään ihmeellistä sentään!). 

Käytiin tosiaan viikko takaperin siellä Tallinnassa, mikä oli aivan mahtava juttu. Siitä seuraavana keskiviikkona pyörähdettiin tapamme mukaan meidän perhekahvilassa ja menin lupautumaan avaamaan sen silloin tällöin.

Torstaina käytiin mummollani ja samalla tätiäni moikkaamassa. Oli ihana seurata vieressä noiden pikkuisten leikkiä. Tädillä on arkisin hoitolapsia kolme kappaletta omansa lisäksi, ja kaikki tietenkin suunnilleen saman ikäisiä. Siellä ne menivät yhdessä, juoksentelivat ja kiipeilivät joka paikkaan, tuhosivat toistensa hiekkakakut ja hihittelivät päälle. Olivat aivan kertakaikkisen suloisia. Päiväunetkin nukkuivat kainalokkain. Selkeästi myös huomasi, kuinka valmis oma tyttäreni olisi jo hoitoon. Ei paljoa äitiä kaipailtu ja ihan selkeästi nautti olostaan. 

Perjantaina menimme minun vanhemmilleni Kirkkonummelle. Ostin uudet rattaat talvea ajatellen (isommat renkaat, viime talvena hajotin jo meidän renkaista jotain, niin että puoltavat niin maan älyttömästi, jos renkaita pitää lukittuna) ja niiden käsijarrua piti kiristää ja muutama todistus hakea. Eihän me mitään saatu aikaiseksi kun satoi, ja paisteella juostiin ulkona. 
Lauantaina käytiin tyttären kanssa testaamassa Lady Linen Born to move Les Mills tunti, jota pitää kyllä suositella! Oli ihan tosi hauskaa! Meinasin jo ilmoittaa meidätkin, mutta ajatus kymmenestä viikonlopusta perä jälkeen vanhempien nurkissa pakosta tuntuu vähän älyttömältä. 
Sunnuntaina sitten keksittiin lähteä Nuuksioon grillaamaan ja pyörähtämään siinä uudessa luontomuseossa Haltiassa. Oli tosi upea paikka! Itsehän jätin puhelimeni (ja siis kamerani) autoon, eikä yhden yhtä kuvaa ole, mikä hieman harmitti, mutta ihan ehdottomasti suosittelen käymään (ja ottamaan sen kameran!). Tosi upean näköistä ja lapsellekin hauska! Käytiin tyttären kera mm. karhun pesässä, mikä oli tyttärestä niiiiiiin jännä! 

Tämä maanantai taas on kulunut jo ihan tavallisen arjen merkeissä. Aamusta pyrähdettiin sateessa meidän aikuinen-lapsi liikuntaan vähän juoksemaan ja tanssimaan. Kasattiin pois myymäni kirjahylly ja käytiin kirjastoautossa. Katsottiin Pikku Kakkosta ja pelattiin pelejä. Oikein kiva ilta oli. 

Huomenna olisi edessä kouluni ohjaajan kesken sovittu tapaaminen, minkä takia meillä jää taaperokerho (+muskari) välistä. Jo toista kertaa. Minusta alkaa tuntua siltä, etten ehkä anna paljoa arvoa noille taaperokerhoille ja muskareille, kun aina niistä olen valmis luopumaan. Sama homma oli viime keväänäkin, lopulta kävimme edellä mainituissa muistaakseni kahdesti. 

Nyt minä suuntaan sänkyyn ja unille!

Ladataan...

Pages