Kivenlahden rannassa

Päiväuniaika

Käytiin pikkuisen kanssa tänään heti aamusta jo ysin aikaan Kivenlahden rannassa leikkii vesileikkejä ja kahlaamassa. Kovasti tyttö väitti mennessä aikovansa uimaan, mutta taisi vesi olla vielä liian kylmää, jotta oikeasti olisi sinne pulahtanut (vaikka talviturkki on neidillä jo heitetty). 

Kovin oli erilaista ja huomattavasti leppoisampaa tämä rannalla käyskentely nyt, kuin viime kesänä. Eihän nyt tyttöä voi tietenkään vieläkään valvomatta jättää hetkeksikään, mutta enää ei tarvinnut seistä ihan vieressä varmistamassa ettei toinen kaadu ja kisko vettä keuhkoihin. 

 

Kommentit

AnLottanen

Jokaisen ihmisen pitäisi säännöllisesti päästä paljasvarpain meren/järven rannalle. Sillä, että saa upottaa varpaat hiekkaan, on yllättävän rentouttava vaikutus. (Ja varmasti pieni hääräilijäkin on retkestä mielissään.)

Liv
Päiväuniaika

Kyllä ehdottomasti näin on! Siinäkin tuntuu olevan isoa eroa, upottaako ne varpaat hiekkaan rannalla vai hiekkalaatikolla. Hiekkalaatikko ei yksinkertaisesti saa samanlaista rennon rauhoittavaa vaikutusta, kuin rannan hiekka. :) 

Kommentoi