Laukusta löytyy...

Päiväuniaika

Ajattelin tarttua minäkin tähän laukkuhaasteeseen, jonka mm. Mindekakin on tehnyt täällä

Instagram -kuva. Lily ei syystä jos toisesta suostunut antaa minun ladata kuvia tänne oikein päin. 

Käsilaukusta (silloin kun se sattuu mukaan, usein kannan vain avaimia ja puhelinta) löytyy siis tällä hetkellä ylläkin näkyvät pari vaippaa, kosteuspyyhkeitä, pähkinöitä, purkkaa, keskeneräinen kirja, muistitikku, aurinkolasit  ja niiden kotelo, nenäliinoja, pari ponnaria ja pinni, iPod, saippuakuplia, puhelin, huulikiilto, huulirasva, avaimet, kuulokkeet, hajuvesi, iPad, lompakko, rusinapaketti ja pastillleja. Usein näillä keleillä laukusta löytyy vielä tyttären aurinkorasva, mutta nyt se on pakattuna mummolareissua varten toiseen laukkuun. 

Jos tyttären kanssa lähdetään pidemmälle kuin puistoon tai lähikauppoihin, on usein mukana vielä vaihtovaatteet tytölle. Tyttö saa siis vaipatta pyyhkiä menemään ja vahingon sattuessa (vaikka harvoin sattuu) on sitten vaihtovaatteet laukussa ja hedelmäpussi likaisia varten :) 

Laukkuni sisältö myös vaihtelee laukusta riippuen. Esimerkiksi huulikiilto ja hajuvesi kuuluvat vain yllä näkyvään laukkuun, enkä siirrä niitä toisiin laukkuihin mukanani. Huulikiiltojahan en varsinaisesti käytä, mutta tuo kookoksen makuinen on jotain ihan mahtavaa! Kyllä harmittaa, etten hankkinut näitä enempää silloin, kun myynnissä vielä olivat. Hajuvesiäkin käytän hyvin hyvin hyvin harvoin, vaikka niitä monia omistankin. Yllä oleva (myös kookoksen tuoksuinen) on kuitenkin pelastanut useammankin illan. Kannattaa välillä unohtaa näitäkin siis laukkuihin! ;) 

 

Haasteeseen sopii tarttua kenen vain. 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Mä oon teininä "vetänyt överit" Bodyshopin kookoshajuvedestä, joten en voi sietää sitä hajua tuoksua enää lainkaan :D

Liv
Päiväuniaika

Mä sain raskausaikana jonkun kookospakkomielteen :) 

Mindeka
Ma-material Girl

No niinpä tietenkin ;)

Kommentoi