Leikkikeittiön allastaso VALMIS

Päiväuniaika

No se leikkikeittiö (tai sen allastaso)! 

Ihan rehellisesti sanoen olen kovin tyytyväinen tähän (ja itseeni siinä sivussa ;). 

Laskeskelin, että tähän meni rahaa n. 70€ (maalit, levyt, astiat, telineet ymymym.). Kyllä, sillä olisi saanut kaupasta jo jonkunlaisen muovisen keittiöhärpäkkeen, vaan onhan tämä nyt paljon hienompi! Käyn silti edelleenkin ihastelemassa upeita leikkikeittiöitä kaupoissa (lempparikin on löytynyt, se maksaa 160€). 

Taso on tosiaan siskoni vanha, taustalevyt puolestaan ihan Bauhausista. Niin myös tason päällä käytetty kontaktimuovi (oikeasti, huhhuh mikä valinnan vaikeus meinasi tulla oikeanlaista muovia etsiessä! Ja siis sielä on mitä tahansa, ihan uskomatonta miten paljon voi nykyaikana vain muovittamalla tehdä!). Patalappujen koukku löytyi jostain omista varastoista.
"Verhotanko", "pyyhetanko" ja tuo yksi, jossa roikkuu koukkuja ovat Ikeasta jotain oven kahvoja ("verhotanko tosin taitaa olla keittiön pyyhetanko).
Myös altaana käytetty kulho on Ikean peruja. Sille ja hanalle leikkasin paikat pistosahalla (?) ja kiinnitin silikonilla (vinkkinä vaan, se valuu ja lapsi taatusti repii ne valumajäljet, leikataan siis mattoveitsellä siististi ylimääräinen pois).
Hanan sain kummisedältäni ilmaiseksi.
Magneetit hain Tigerista ja tuon peltilevyn Bauhausista. Sen spray-maalasin ensin valkoiseksi, hioin pinnan kevyesti ja maalasin sitten turkoosiksi. 
Ikkunan maisema on tyttären mummon käsialaa ja verhot puolestaan tyttären tädin (siis Isimiehen äidin ja siskon). Ikkunan karmit tein vanhempieni remontista ylijääneistä lattialistoista. Verhot pitäisi kiinnittää vielä kauniisti molemmin puolin ikkunaa, etteivät noin vain roikkuisi. 
Astiat, pyyheliinat, patalaput ym. kaikki Ikeasta. Kukka-tiskiharja puolestaan Clas Ohlsonilta. 
Puukauhan, joka tuolla roikkuu, tilasin puolestaan Soile Pelliseltä Facebookin kautta. Hän teki sen käsityönä parissa päivässä, maksoi huiman 6€ ja vitsi minä olen tyytyväinen. Siinä on pieni köynnös ja "Keittiö" -teksti. 

Jäiköhän jotain mainitsematta... No, saapi kysyä jos mieleen tulee. 

Kuten sanottu, kaiken kaikkiaan olen kovin tyytyväinen tähän, ja niin näyttää olevan tytärkin. Sielä se tiskaa innoissaan, luuttuaa lattioita ja laittaa minulle vihanneksia. Mahtavaa :)

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Todella hieno :)

Liv
Päiväuniaika

Kiitos :)

Liv
Päiväuniaika

Kiitos Janspet :)

Silkkitassu

Ihana! Hienoa et jaksaa rakennella tuollaisia!

liina.leino
Kaita-Liina

Siis mä en malta odottaa että meidän 3 kk vanha tyttö kasvaa niin että voin tehdä hänelle leikkikeittiön! Mä niin näen sieluni silmin kun hän toistaa mun liikkeitä keittiössä samalla kun leivon limppua  tai häärään carbonaraa.

Nappula varmasti tykkää leikkiä noin kauniissa minikeittiössä, mutta eniten se antaa nautintoa työn tekijälle katsoa täydellistä lopputulosta ;)

Liv
Päiväuniaika

Kiitos henssu & Silkkitassu! 

liina.leino, itse ajattelin olleeni vähän edellä tässä keittiöjutussa, että ei tuota olis vielä kiinnostanut. Vaan väärässä olin :) 
Mut tosiaan ja rehellisesti, kyllähän siitä jotain tyydytystä saa kun jossain onnistuu ja se kelpaa toisellekin :)

Darde (Ei varmistettu) http://darsk-i.blogspot.fi/

Ei vitsi miten hieno, aivan mahtava! Oot kyllä tosi taitava! :)

Liv
Päiväuniaika

Kiitos, Darde :)

phocahispida

On kyllä ylisöpö!

Liv
Päiväuniaika

Kiitos :)

Kommentoi