Sairastelua

Päiväuniaika


(kuva)

Meillä sairastetaan. 

Säästyttiin reilu vuosi kaikilta sairauksilta, sillon tällön yritti jotain flunssaa pukata ja lopulta ne kesti aina tyyliin yhden illan. 

Viime yö menikin sitten kaippa kuumeessa. Kai siis siksi, etten taida omistaa kuumemittaria. Ruoka ei mene alas, mutta juo hyvin. Ja nukkuu paljon. Rakas lapsi :) 

Jos jotain hyvää, niin taitaa tutti jäädä ihan itekseen pois. Eilen illalla kysäisi kerran, unohti sitten ja kävi itekseen nukkumaan minun kainaloon lampaansa kanssa. Tänään aamulla kysäisi taas tuttia kerran ja unohti taas. 
Vähän nuo päikyt jänskättää, että nukkuuko ollenkaan kun muutenkin on menossa kausi, ettei oikein malttaisi nukahtaa päivällä (vaikka mielestäni päiväunet tarvitsee edelleen), ja nyt kun ei tuttiakaan olisi tarjolla, osaako rauhoittua ollenkaan. Toisaalta vaikkei nukkuisikaan, nukahtaapahan illalla nätisti. 

Niin tai näin nyt takaisin Pikku Poneja katselemaan ja halailemaan. Jos sitä taas kokeilisi menisikö edes tuo eilen tehty pannari alas. 

Päivänjatkoja siis! 

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Meilläkin on hyvin tyttö säästynyt taudeilta mitä just näitä pikku nuhia ja ehkä jotain pidentyä päivän väsymystä rokotteista, mutta kaks viikkoa sitten oli ripuli ja oksensi muutaman kerran. Vauva ei ihme kuulla sairastunut, mutta neidillä oli puskenut 3 puruhammasta/poskihammasta samalla kertaa että ripuli saattoi johtua myös siitä

Liv
Päiväuniaika

Meillä kyllä sairastettiin ihan reippaasti sillon ekan puolen vuoden aikana :) Tai että flunssaa oli aika jatkuvasti (vaikka me kyllä neuvolalääkärin kanssa edelleen veikataan, että se vaan reagoi ympäristöönsä ja uusiin bakteereihin, me kun reissattiin ja puuhattiin paljon), ja kerran sai kuumeen rokotuksen yhteydessä, mut muuten ollaan säästytty kuumeilta, oksuilta ja korvatulehduksilta ym :) Vesirokkoakin yritettiin saada viime keväänä, vaan ei auttanut vaikka tyttö miten halaili ja pussaili rokkoista kaveriaan :D 

Kommentoi