Serkku meni naimisiin

Päiväuniaika

 

Serkku meni naimisiin viime sunnuntaina. Tai siis tahdon oli sanottu jo aiemmin, mutta juhlaa vietettiin sunnuntaina. Rikhardinkadun kirjastossa. Jo upea kirjasto oli koristeltu kyllä tosi kauniiksi. 

Meidän tytöllä jäi päiväunet välistä koko päivältä, ja hän kävikin hieman ylikierroksilla. Juoksi paikasta toiseen ja pyöri lähes hysteerisenä, mutta ei kiukutellut suurempia. Hieman otti päähän, ettei hän päässyt tanssimaan kun aikuiset tanssi (oikeasti hieman hirvitti päästää tuollaista nappulaa mihinkään siinä korkoekorkoisten kenkien viidakossa), mutta muuten hän ei vaivaantunut oikein edes korottamaan ääntään. 

Ruoat oli ihan sairaan hyviä ja omaan makuuni ihanan simppeleitä. Tällaisena ihan taviksena vaan minä en aina jaksa ymmärtää kovin erikoisen ruoan päälle, joten mitä yksinkertaisempaa, sen parempaa. Äyriäisille pitää hurrata ihan erikseen! 

Kotimatkakin meni vielä tosi kivasti, tytär nukahti matkalle autoon, heräsi kun kannoin sänkyyn ja riisuin ja voi miten onnellisena hän painoi päänsä tyynyyn pitkän päivän jäljiltä. 

Onnea serkulle ja miehelle, juhla oli ihana! 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Olen juuri hiljattain alkanut seuraamaan blogiasi, niin minkä ikäinen sun tyttö on?
vai paljastatko sitä lainkaan :)

Liv
Päiväuniaika

Heippa! 

Kiva juttu ja tervetuloa lukijaksi! 

Tyttö on syntynyt huhtikuussa -11, eli on noin 2,5v nyt :) On se varmaan jossain sivussa tullut esiin. Mulla taitaa olla tapana ripotella tietoja sinne tänne, mutta ei kerätä kaikkea selvästi samaan paikkaan :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Sinkkuelämää-leffan jälkeen oon kans (kirjoja rakastavana) miettinyt miten kivaa olisi pitää häät kirjastossa. Oon vähän epäröinyt että löytyykö täältä Suomesta nyt mitään kauheen kivoja kirjastoja, mut ainakin noissa kuvissa tila näyttää todella kauniilta ja juhlavalta. Inspiroiduin taas haaveilemaan kirjastohäistä. ;)

Liv
Päiväuniaika

Kirjastohäät on mullakin ollut joskus unelmissa :) 

kuvat ei tosiaan tee mitenkään päin oikeutta sille, mitä ne tilat tosi asiassa oli! Siis oli ihan upeeta ja välistä pääs jo unohtuu, että kyse oli kirjastosta. :) ainoana miinuksena pitää antaa portaat, Rikun kadun kirjastossahan on öö kolme vai neljä kerrosta ja pienen lapsen kanssa sai koko ajan vähän jännätä, tuleeko se portaat alas päälleen. Ei tullut, mutta tytärtä hieman nuorempi serkkuni tuli, oli ihan hirveä tilanne. 

Kommentoi