Elämän pienistä iloista

Hyvä ystäväni on tartuttanut minuunkin elämänfilosofian, jonka mukaan onni koostuu elämän pienistä iloista. Jokaisesta päivästä ja viikosta löytyy asioita, joista iloita ja nauttia. Siksi pyrinkin tarttumaan näihin hetkiin ja haluan jakaa ne myös muille.

Tarkoitukseni ei ole tässä blogissa kylläkään olla liian syvällinen ja pohtia elämän suuria totuuksia, vaan löytää asioista hyviä puolia ja nauraa omille kömmähdyksilleni.

Blogin nimi liittyy yhteen päivieni suurimmista iloista, kahvinkittaamiseen. Olen jo muutaman kerran koettanut lopettaa koko pahuksen koukuttavan touhun siinä kuitenkaan onnistumatta. Paras perusteluni on ollut se, että miksi ihmeessä luopuisin monien päivieni parhaasta hetkestä, kun saan kaataa kahvin kuppiini, avata vaikkapa lehden ja hengähtää hetkeksi. Ja mikä parasta, kofeiinillle yliherkkänä ihmisenä tulen usein hieman ylipirteäksi ja inspiroidun elämästäni täysillä harmainakin talvipäivinä. Siispä ehkä tulevaisuudessa postailen tänne intoa täynnä ja hieman kofeiinipöhnäisenä elämäni pikkuriemuista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *