Itselle nauramista ja pieniä arjen piristyksiä, eli mahdollisia lajikokeiluja keväälle 2013

Lilyn blogeista inspiroituneena olen mietiskellyt, mitähän kaikkia urheilulajeja voisin kokeilla tänä vuonna. Ankaran mietinnän jälkeen taisin keksiä ainakin kaksi lajia, joita kokeilin viime vuonna. Olen siis jämähtänyt kalkkis!

Viime vuoden lajit olivat kajakkimelonta ja pilates.

Vuoden 2013 lajikokeilut aion aloittaa tekemällä listan keväälle. Mukana on myös lajeja, joita en ole harrastanut sitten koulun liikuntatuntien.

  • seinäkiipeily (jos vihdoinkin toteuttaisin haaveeni kiipeilykurssista)
  • sulkapallo
  • jokin tanssitunti, afro tai funk (tänään aloitan kokeilemalla vihdoin Sh’bamia näin lauantain iloksi ja odotan tuntia innolla!)
  • kamppailulajit (näitä en oikeastaan ole koskaan kokeillut, mutta opiskelijajärjestön liikuntavastaava lupaili alan asiantuntijana opettaa)
  • kahvakuulailu (olen ehkä kerran heilutellut kuulia huvikseni salilla)

Joskos näillä aloittaisi kevään! Lisäksi mukana pysyvät ne tutut ja turvalliset lajit, lenkkeily, lentopallo, salilla ähkiminen ja ehkäpä tässä talvella hiihtokin, keväällä sitten pyöräily. Intoa liikkua kyllä tuntuu riittävän! Ja mikä parasta, urheiluaddiktin kärsivä läheinen kärsii tänään lihaskivuista, koska lähti kanssani torstaina juoksulenkille ja eilen salille. Olenpas iloinen:)

Oikein oikein paljon liikunnan iloa kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *