Joululomalaisen rönttöpäivä

Tänään on se päivä, jolloin rönttöillään! Aamulla yritin nousta jo puoli kymmeneltä, mutta lomasta riehaantuneena painuin vielä tunniksi takaisin sänkyyn loikoilemaan. Ajattelin aamulla siivoilla ja tehdä hyödyllisiä juttuja, mutta  lueskelinkin lehteä ja hörpin teetä.

Tukka pikasykeröllä, naama meikistä paljaana ja mukavat rönttövaatteet päällä suunnistin kirkaassa päivänvalossa Helsingin keskustan vilinään (mikä todistaa, etten paljon ajattele miltä näytän). Maleksin jonkun aikaa kirjaston hyllyjen välissä ja ihmettelin Tuomaanmarkkinoiden kojuja, kunnes koitti aika lähteä treenaamaan kaverin kanssa (se syy, miksi en vaivautunut itseäni kaunistamaan). Seurasi päivän ehkä ainoa aktiivinen hetki, kun harjoittelin kaverin opastuksella uutta saliohjelmaa, joka sisältää monia aivan uusia ja ihmeellisiä liikkeitä.

Yhtä rönttöisenä ja raajat rasituksesta täristen mentiin vielä Thaibuffeeseen mässyttämään ja siitä sitten kotiinpäin. Ajattelin, että salilta saadun energian voimilla imuroisin. Haha! Kuka nyt rönttöpäivänä imuroisi? Ylivoimaisen vaikeaa! 

Rentoa joulunodotusta, minä täällä otan kaiken ilon irti joululomastani, kuten huomata saattaa.piparit_002_800x376.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *