Mitä ihmettä on syöminen kohtuudella?

Kun yöllä kasailee tyynyjä seinää vasten ja ihmettelee, mikä olisi paras asento tässä kaameassa ähkytilassa, sitä väkisinkin alkaa pieni ihminen miettiä, olisiko jonkun niistä munkeista, juustoista tai sipseistä voinut jättää syömättä… Olisko joskus mahdollista syödä vähän vähemmän?

Kyseinen tapaus sattui viimevappuisen kokopäiväisen pikniköinnin ja skumpanjuomisen tuloksena, muttei jää ainoaksi legendaksi lajissaan. Joskus joku viisas sentään tuntee minutkin niin hyvin, että esimerkiksi pakkaa närästyslääkkeen mökkireissulle mukaan tai jättää vain yksinkertaisesti ne sipsit ostamatta säästääkseen tätä tyttöä mässyövereiltä. Yksi ystävä kielsi oksentamasta laivan buffetähkyn jälkeen, potkisi kuulemma hytistä pihalle. Toinen ystävä taas myötäeli oksentamalla seuraksi erään Tallinnanreissuähkyn takia.

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Kirjaimellisesti. Väittäisin kuitenkin oppineeni kantapään kautta, mitä kannattaa syödä ja mitä ei (tämähän ei tarkoita sitä, etteikö joskus voisi ottaa tietoista riskiä ja syödä sitä sipsipussia -onhan krapulakin aina vasta seuraavan aamun ongelma…) 

Sen sijaan näitä nykyajan diettikokeiluja en ole vielä tehnyt, vaikka tämän vuoden vappupiknikeväs epäilyttävän karppaajamaiselta näyttääkin. Uskokaa tai älkää, ähkyltäkin vältyttiin!

 

karppaaja.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *