Marina Bay Sands

Vihdoin sain aikaiseksi avata tietokoneen ja kirjoittaa kuulumisia. Mitään kovin ihmeellistä ei meidän päivät ole sisältäneet, ollaan nukuttu melko pitkään ja lähdetty sitten usein Singaporen kansalliskirjastoon. Mulla itse asiassa on pientä työhommaa tälle reissulle myös tehtävänä, joten tämän parissa on myös mennyt ja tulee menemään jonkin verran aikaa. Oikeastaan se on ihan mukavaa, sillä se tuo hieman rytmiä ja tasapainoa päiviiin.

 

Päätin kirjoittaa vielä oman postauksen Marina Bayn alueesta, joka lienee yksi suosituimpia nähtävyyksiä täällä. Olemme pyörineet siellä muutaman kerran ja toissapäivänä pyörähdettiin tuon Marina Bay Sandsin huipulla. Sisäänpääsy ylös oli 20 $ (12,5 €) ja tuohon hintaan sai samanarvoisen drinkkilipukkeen Cé La Vi ravintolaan. Päätettiin mennä auringonlaskun aikaan ja se osoittautui oikein hyväksi päätökseksi! Olihan tuo näkymä aivan upea. Suosittelen käymään!

P1010132-002.JPG

Ja mitäs muutakaan voisi drinkkilistalta valita tuolla kuin Singapore Slingin! Tämän drinkin alkuperäinen kotipaikka, Raffles-hotelli, oli remontissa, joten päätimme skipata paikan tällä kertaa. Drinkit ja oluet maksoivat aika lailla tuon lipukkeen (20 $) verran ja päälle tuli vielä palvelumaksu.

IMG_1566.JPG

 

Ravintolan vieressä sijaitsi tuo Marina Bay Sandsin kuuluisa uima-allasterassi, joka valitettavasti oli tarkoitettu ainoastaan hotellin asukkaille. Päätimme jättää hotellin toiseen kertaan, sillä tuo 300 € hintainen yö ei sopinut tämänkertaiseen reissubudjettiimme 😀 Allasalue oli näyttävä ja maisematkaan eivät juuri voi kai tuosta enää parantua.

IMG_1573.JPG

Toiselta puolelta kattoterassia näkyi hienosti puutarhojen katot ja maailmanpyörä. Vielä ei olla käyty tuolla Garden By the Bayn puutarhoissa sisällä, mutta tarkoitus olisi sielläkin piipahtaa.

Arki-iltaisin rannassa on n. vartin kestävä valoshow aina klo 20 ja klo 21. Käytiin aiemmin katsomassa tuo show kauempaa vastarannalta, jolloin nuo upeat suihkulähteet jäivät oikeastaan kunnolla näkemättä. Niinpä päätettiin tähdätä tuohon klo 21 näytökseen tuolta kattoterassilta lähtiessä. Suunnattiin hotellin rantaan, josta nuo suihkulähteet näkyivät nyt paljon paremmin. Toisaalta kauempaa katsoessa kaikki muut elementit, kuten rakennusten valaisut ja laserit näkyivät taas paremmin.

C3BB247B-E370-4645-847C-F7CB57065B16.JPG

P1010138.JPG

P1010094-001.JPG

 

Marina Bay Sandsin yhteydessä on valtavan iso ostoskeskus, joka on oikeastaan keskittynyt luksusmerkkeihin. Tyydyimme lähinnä ihastelemaan siistiä ja valtavaa kauppakeskusta ja etsittiin myös melko pitkään reittiä ulos ja rantaan.. 😀

P1010162.JPG

IMG_1595.JPG

IMG_1586.JPG

Marina Bayn alueella kannattaa siis vierailla ainakin kerran tuolla hotellin ylätasanteella ja budjetin salliessa yöpyäkin, jolloin pääsee kokemaan uima-altaan ja varmasti loistavan aamupalan. Valoshow on kiva katsoa sekä kauempaa että rannan läheisyydessä. Alue on myös luksusmerkkejä kaipaavien täydellinen shoppailupaikka.

Lisäksi meillä on vielä tavoitteena käydä katsomassa China Town, Little India ja Buddhalaistemppeli. Ajateltiin tehdä myös pieni päiväretki TreeTop Walkin alueella. Eilen vierailimme Sentosan saarella, mutta tästä lisää myöhemmin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *