Ladataan...
pamikyltsi

Laukut on pakattu ja aletaan olla ihan lähtövalmiita. Päivä on ollut yhtä odottelua. Useaan otteeseen tarkistettu että liput on varmasti kunnossa ja passi tallella. Huomenna onkin lähtö kotoa 4:30 kohti lentokenttää. Muista edes koska on viimeksi tullut lennettyä näin aikaisin.

Pakkaaminen tuotti kovia tuskia. Ei todellakaan ole minun juttuni, pakkausvinkkejä saa ehdottomasti jakaa! Pakkaaminen sai jäädä tauolle ja suuntasin hierojalle. Blue Lagoonin Pinjalla en ollut pitkään aikaan käynyt, nyt selkä alkoi olla sellaisessa jamassa että joko nyt tai ei koskaan. Pitäisi käydä useammin, joten nyt siinä sitten lupaus: useammin hierontaan.

Viimeisiä matkaostoksia ja kävin nappaamassa mulle sekä Inkalle ruoat Eat Poke Hki:stä. Niitä tässä on kotona syöty, Frendejä katsottu, Annis tuli meille yöksi, joten myös jumppajuttuja puheltu.

Palaillaan kun palataan takaisin Suomeen.

P.S. Pistä lauantaina 20.10 Yle Areena päälle! Klo 9:00 lähtien voi katsoa suomeksi selostettuna suorana Portugalista EM-kilpailut. TeamGymin parhaimmistoa tiedossa.

P.P.S. Portugalin matkaa pystyy seurailemaan suorana instagramista @pamikyltsi sekä jumppapainotteisia juttuja @coach.pami.

Ladataan...
pamikyltsi

Myönnän jossain vaiheessa syöneeni todella paljon ulkona. Valehtelematta saatoin viikon aikana käydä viisikin kertaa ulkona syömässä, kotona tein ruokaa vain pariksi päiväksi. Samaan aikaan ihmettelin rahanmenoa. Kun tarpeeksi kauan on ulkona syönyt, alkaa kuitenkin se kotitekoinen ruoka kiinnostelemaan. Nyt olenkin kokkaillut oikein urakalla ja alkaa se ulkona syöminen tuntua jälleen spesiaalilta.

Mun ihan ehdoton yksi lemppariruoista on sushi. Jos rahaa olisi loputtomiin ja sushia saisi tässä meidän kodin läheltä, niin söisin varmasti valehtelematta sushia vähintään kerran viikossa. Myönnän siis olevani sushiaddikti.

Sushi-ravintoloissa on aika monessa tullut käytyä, mutta näin Suomessa olevista ravintoloista ehdoton suosikki on Sushibar + Wine. Tästä paikasta olen monille kavereille, tutuille ja myös aikaisemmin blogia kirjoittaessa vinkkaillut. Vahva suositus siis niille, jotka tässä paikassa eivät vielä ole käyneet. Palvelu on ollut todella hyvää, poikkeuksena Korjaamolla sijaitsevassa, jossa tarjoilija taisi olla ensimmäistä kertaa töissä kun ei vain millään meinannut saada sitä viinipulloa pöytään asti. Tilauksenkin kanssa oli muistaakseni ongelmia.

Joka kerta tuolla käydessäni selailen menua ja yritän etsiä jotain uutta testattavaa. Lopulta kuitenkin päädyn aina herkulliseksi todettuihin vaihtoehtoihin. Korneri, stravomaki sekä klassikko shake maki ovat lyömätön kolmikko. Muitakin makeja on vuosien varrella tullut testattua, mutta noihin kolmeen aina silti päädyn.

Käykö teille muillekin niin, että loppujen lopuksi päätyy aina siihen samaan tuttuun ja turvalliseen vaihtoehtoon?

Vietettiin pitkästä aikaa Inkan kanssa kämppispäivää. Tehtiin aamupäivällä molemmat ensiksi vähän koneella toinen töitä toinen koulujuttuja. Sitten pieni ehostus ja ei muuta kuin sushia syömään. Kumpikaan meistä ei ollut pitkään aikaan syönyt, joten sushit maistuivat kyllä extra hyviltä. Siinä juteltiin ja muutenkin sai semmoista pientä irtiottoa kaikesta arjen vastuista. Sadekaan ei haitannut, kun Arnold'sin kautta käytiin hakemassa matkaevääksi donitsit. Kavereiden ratkaisevaa futispeliä katseltiin katoksen suojissa ja talvitakit päällä. Tosin jalat oli unohtunut laittaa talvikuntoon, joten kohmeisilla jaloilla sai sitten suorittaa kotimatkan. Kämppispäivä pistettiin vielä pakettiin hömppä reality-ohjelmia katsoen.

Näitä olin kyllä kaivannut ja vahvasti kehotan pitämään tällaisia kaveripäiviä. Miksi käydä treffeillä vain niiden "deittailtavien" tyyppien kanssa, kun vastaavaa voi myös kavereiden kanssa tehdä?

Ladataan...
pamikyltsi

Lennot ostettiin heinäkuussa. Kisaliput lunastettiin elokuussa. Majoitus maksettiin syyskuussa.

Lentolippujen ostopäivästä lähtien on kännykässä raksuttanut laskuri päivistä. Kuusi päivää enää jäljellä ja sitten istutaankin Anniksen kanssa lentokoneessa. En pysty mitenkään selkokielisesti kuvailemaan kuinka innoissani olen. Vähän tuntuu unenomaiselta, että matka on jo ihan käsin kosketeltavissa.

Matkakohteena tähän lokakuun puoleenväliin sopii enemmän kuin täydellisesti Portugalin Lissabon. Keskilämpötila liikkuu siinä 25 asteessa, joka tuntuu tällä hetkellä todella absurdilta kun katselee ikkunasta ulos. Siellä tulee vieteltyä viikko, josta muutama päivä kuluu EM-kilpailuiden merkeissä. Nyt onkin ihan mahtava mahdollisuus kurkistaa TeamGym-lajin saloihin, kun Yle Areena näyttää EM-kilpailuiden finaalit suorana suomeksi selostettuna 20.10. lauantaina.

Reissussa ollaan 16.–23.10. ja pääsen takaisin tullessa kokemaan elämäni ensimmäisen yölennon! Onneksi yksin ei tosiaan tarvitse matkailla, Anniksen kanssa lähdetään jo kolmatta kertaa reissuun. Reissua onkin tullut fiilisteltyä Anniksen edellisestä reissusta tekemän videon voimin. YouTubesta löytyy tuo video, jossa siis jumpan lisäksi materiaalia itse Islannista.

Pages