2018 viimeiset päivät

20181227_203254582_iOS.jpg

20181228_170509067_iOS.jpg

Sekoittiko jotain muuta tuo jouluaaton ajankohta? Mulla ainakin meni viikonpäivät aivan sekaisin, kun ensimmäinen ns. ”normaali arkipäivä” olikin maanantain sijaa torstai. Jos poikaystävä ei olisi tuolloin mennyt töihin, olisin varmaankin edelleenkin sitä mieltä, että koko ajan on viikonloppu menossa.

Joulussa on parasta perheen kanssa vietetyn ajan lisäksi ehdottomasti välipäivät. Päivät joulun sekä uuden vuoden välillä ovat sellaista pientä irtiottoa, aikaa jolloin työt sekä velvollisuudet voi siirtää hyvällä omallatunnolla sivuun. Silloin on okei katsoa leffoja yömyöhään, tilata ruokaa ja unohtaa se kokkaaminen kokonaa sekä käyttää just niitä rentoja vaatteita joita haluaa. Näin ainakin itse olen tehnyt nämä muutamat päivät. Parasta on kuitenkin ollut se, että oikeasti kroppa on saanut hengähtää.

Eilen meidän piti mennä porukalla Vantaan SuperParkiin purkamaan energiaa. Perille päästyä paikka vilisi lapsia. Tuli heti sellainen olo ettei tuonne kyllä halua mennä sekaan. Lasten kanssa kun saa muutenkin päivät pitkät temmellellä arjessa.

Pientä pohdintaa käytiin päivän aktiviteetista Inkan, Susanin sekä Viston kanssa. Rush olisi siinä vieressä, mutta pienoinen ”pelko” siitä, että tilanne olisi siellä aivan sama varjosti tuota vaihtoehtoa. Susan taisi olla sitten lopulta se, joka keksi että Flamingostahan löytyy Prison Island! Ei muuta kuin auto alle ja kohti määränpäätä.

En ollut koskaan aikaisemmin käynyt missään vastaavassa, vaikka escape room:it on ehdottomasti olleet sellaisia jotka olen halunnut päästä kokemaan. Saatoinkin olla tästä suunnitelman muutoksesta melko innoissani. Ei siis ihme, että tunti vierähti ihan silmissä kun juostiin huoneista toiseen ratkomassa tehtäviä. Osa tehtävistä oli kyllä sellaisia, ettei millään oikein ymmärretty, mitä niissä olisi pitänyt tehdä. Mentiin myös huoneisiin aikalailla vauhdilla lukematta sen enempää vihjeitä, joten muutaman kerran joitain tehtäviä sai yrittää ennen kuin tajuttiin, mitä oikein piti tehdä. Hätähousut jälleen liikkeellä.

Seikkailun jälkeen haettiin kaupasta ruokatarvikkeet itsetehtyjä hamppareita varten ja suunnattiin meille kokkailemaan. Päivään kuului tietenkin lautapelejä ja pakko vähän hehkuttaa Aliaksessa omaa voittoa. Todettiin myös Susanin kanssa, että jatkossa oltaisiin kyllä aika kova tiimi…

Syksyllä uppouduin töihin niin, että kaverit jäi hieman taka-alalle. Eilinen olikin loistava päivä ja nyt olen pyrkinyt näin lomalla näkemään kavereita. Huomenna olisi tarkoitus mennä vähän uutta vuotta varten etsimään asua. Jos nyt vihdoin saisin sen pukeutumispuolenkin kuntoon.

Pää loma pöhnässä jatkan Netflixin tuijottelua sekä omasta rauhasta nauttimista. Uusi vuosi on aina henkisesti aikamoinen vuoristorata, joten nyt tarvitaan sitä varten akkujen täyteen latausta…

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *