Alkuviikko pisti hymyn huulille

Ah, mikä ihana fiilis onkaan palata takaisin kotiin yli viikon jatkuneesta evakosta. Ihan kuin olisi muuttanut uudestaan. Alettiinkin Inkan kanssa suunnitella kaikkia uusia sisustuselementtejä. Ollaan myös melko varmoja siitä, että seinät eivät ole ihan samaa väriä kuin alkuperäiset. Se ei kuitenkaan meidän silmään ole huono juttu, päin vastoin. Enemmän tästä meidän kämpän kaaos-syksystä tulossa ihan omana juttuna, kun vain saan energiaa kirjoittaa tuosta. On nimittäin sen verran uuvuttavasta kokemuksesta kyse, että siitä kirjoittaminenkin vaatii omat energiansa.

 

20190109_111821249_iOS.jpg

Harvoin ehdin arjessa juostessa ihastella ympärilleni. Yleensä se on vain bussista toiseen juoksemista, välillä hypätään metroon ja joskus juostaan ratikan perässä. Autossa istuessa nenä on monesti kiinni kännykässä ja julkisilla liikkuessa katoan omaan kuplaan, enkä näe mitään silmillä. Nyt olen kuitenkin useampaan otteeseen pysähtynyt ihastelemaan luonnon kauneutta. Yhden kuvankin päädyin ottamaan kodin takapihalta. Pitäisi yrittää muistaa myös arjessa välillä hengähtää ja katsoa ympärille. Miksi sitä aina on niin muka kiire, ettei ehdi ihastelemaan lumisia puunoksia edes hetkeksi?

 

20190114_160347275_iOS.jpg

Eilen nähtiin meidän ihanan Viisikon kanssa pitkästä aikaa. Leipuri-kondiittori opinnoista käteen ei ehkä jäänyt työpaikkaa alalle, mutta viisi ihan huippua tyyppiä. Ollaankin melkein ihmeellä saatu sovittua tapaamisia. Vaikka tavataan harvoin, niin se ei meitä haittaa!

Ruoka yhdistää meitä ja tavattiinkin jo toisen kerran sushien merkeissä. Tällä kertaa pistettiin Forumin Fuku-sushibuffet testiin. Vahva suositus, ensimmäisen kerran vuosia sitten, kun Fukussa kävin jäi todella huono kokemus. Nyt kuitenkin monet olivat tätä kehuneet, eivätkä turhasta.

Meillä juttua kyllä riitti, puhuttiin aiheista ihan laidasta laitaan, niin asten sukupuolineutraalisuudesta kuin omasta julkkistietämyksestä. Ilmoille taidettiin heittääkin että minä tiedän enemmän julkkisten jutuista kun maailman tapahtumista. Tottahan se on, en esim tiennyt BR:n menneen konkkaan! Tieto tuli jotenkin aivan puskista ja tuntuu hassulta että niinkin kansainvälinen ja isolta tuntuva yritys kaatuu. Keskustelut on aina ihan parhaita tuolla porukalla, sillä ollaan kaikki todella erilaisia. Moneen asiaan saakin erilaisia näkökulmia, mutta kuitenkin ilman toista tuomiten.

Tästä tulikin mieleen, että kannattaa ehdottomasti Netflixistä napata American Crime Story -sarja. Ensimmäinen kausi koluttiin läpi viime kesänä/keväänä ja nyt aloitettiin poikaystävän kanssa katsomaan tuota toista kautta. Gianni Versacen tapaus on ainakin meille ennestään tuntematon tapaus toisin kuin ensimmäisen kauden O.J. Simpson, mutta tähän olen melkein enemmän koukussa. Tekisikin mieli katsoa jo seuraava jakso, mutta sovittiin että katsotaan jaksot yhdessä. Tyydynkin siis seuraavaan Love Island Australia -jaksoon. BEST!

Tänään kävin postista hakemassa kauan odotetun paketin. Paketti on meidän joululahja meidän ihanalle Aurum-joukkueelle. Tytöt on pidetty pimennossa, mutta tänään päästiin sitten antamaan vähän vihiä paketista. Vitsit sitä innon ja arvailujen määrää! En malta odottaa että päästään näyttämään paketin sisältö tytöille ja muutenkin kertomaan siitä enemmän.

Voisinkin sanoa, että vaikka hävitinkin myllykortin päivän bussimatkoilla, niin kaiken kaikkiaan tänään oli hyvä päivä. Oikeastaan todella hyvä päivä. Vielä kerran, onpa ihana palata kotiin <3 Toivottavasti teillä on myös lähtenyt viikko rullaamaan yhtä hyvillä mielillä!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *