comeback

20180624_171024000_iOS.jpg

 

249 päivää sitten kirjoitin viimeksi jotain ylös. Sehän siis tarkoittaa 8 kuukautta ja 6 päivää. Totesin vain että ei enää. Koin liikaa stressiä koko bloggaus-hommasta. Sitä en halunnut silloin, enkä edelleenkään halua, joten homma jäi tasan siihen. Tälläkin hetkellä sana ”bloggaus” nostaa heti sykettä. Ei siis käytetä sitä sanaa niin kauan kun se aiheuttaa tällaista reaktiota.

Haluankin pitää blogin stressivapaana alueena. Sellaisena johon voin purkaa omat ajatukset ja ne omat tapahtumat muistiin. Omat pohdinnat ja joskus niitä ongelmia, kuitenkin niin että positiivisuus on pop -asenteella.

Näin keväällä ja kesällä kun paljon on tapahtunut sekä tullut tehtyä, aloin kaipaamaan kirjoittamista. Niinpä eksyin lukemaan omaa blogia ja niitä vanhoja postauksia elämästä. Itsekästä tai ei, jäin lukemaan juttuja omasta elämästä useaksi tunniksi.

En kuitenkaan halunnut jatkaa vanhaan blogiin kirjoittelua, sillä stressi on jo ehtinyt jättää oman leimansa sinne. Etsiskelinkin uutta mieleistä alustaa ja tämä tuntuu sellaiselta, joka sopii tällä hetkellä juuri minulle. Selkeää ja kliinistä.

Tästä se lähtee.

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *