Iltauinti

20180818_165131428_iOS.jpg

Viikonloppu vierähti mun aivan ihanien tyttöjen kanssa Vierumäellä. Yritän pitää jumppajutut täältä poissa, vaikka se 60% elämästäni hallitseekin. Poikkeuksia kuitenkin löytyy ja nämä lauantaiset uintikuvat ovatkin sen verran ihania, että oli ne pakko tulla tänne jakamaan.

Vaikka lämpötila ei ollut enää tuossa vaiheessa päätähuimaava, uskaltautuivat tytöt hyppimään viileään veteen. Itse toimin tällä kertaa valvojana, joten tyydyin ottamaan kuvia kuivalla maalla. 

20180818_165207193_iOS.jpg

Olen tänä kesänä hurahtanut ihan kokonaan kännykkään ladattavaan Huji-sovellukseen. Sillä saa otettua kertakäyttökameran tyylisiä kuvia. Jokainen kuva on omanlaisensa ja mukaan pystyy vielä laittamaan nuo päivämäärät. 

Erityisesti näissä kuvissa oleva tunnelma saa minut hyvälle tuulelle. Tietynlainen epätarkkuus sekä satunnaiset värivirheet luovat omanlaisen harmoniansa. Tunnelmaa kerrakseen.

20180818_165316565_iOS.jpg

Toinen vuosi lähti nyt syksyllä käyntiin täysillä näissä valmennusvastuu hommissa. Kymmenen vuotta alkaa kuitenkin olla takana jo ylipäätään valmennusvuosia, mutta silti joka päivä oppii jotain uutta. Siitä myös itse tiedän, että nyt tehdään varmasti sitä mistä tykkää, kun loman loppua jo odottelee ihan vain sen takia että pääsee takaisin töihin. Vaikka leirit ovat omalla tavallaan todella rankkoja, ovat ne kuitenkin aina niitä huippuhetkiä.

Meille onkin muodostunut joukkueiden kanssa semmoinen oma jumppaperhe. Meitä onkin tässä perheessä 37 tyttöä ja 4 valmentajaa. Jokainen yhtä tärkeä ja arvokas.

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *